24/07/2019 18:31

Νίκη Κωνσταντίνου – Η ιδιοκτήτρια του Essence of Beauty, μας μιλά για τον κόσμο της ομορφιάς!

Το Essence of Beauty έχει γίνει μόνιμος φίλος και υπηρέτης της ομορφιάς. Πως αισθάνεστε που οι πελάτες σας, σας δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης;

Οι καλύτερες στιγμές της ζωής δεν είναι οι στιγμές απραξίας και χαλάρωσης, αλλά οι στιγμές που το μυαλό και το σώμα φτάνουν στα όριά τους. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετώ την ομορφιά αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για την ψήφο εμπιστοσύνης των πελατών μου, παράλληλα όμως νιώθω υπεύθυνη για να προσφέρω πάντα το καλύτερο και νεότερο πάνω σε αυτό το μεγάλο και πολύπλευρο κεφάλαιο της ομορφιάς.

Πιστεύετε ότι οι Κύπριες γυναίκες προσέχουν το πρόσωπό τους;

Τα τελευταία χρόνια πιστεύω πως ναι, οι Κύπριες γυναίκες προσέχουν την εμφάνισή τους. Άλλωστε η γοητεία και η λάμψη γεμίζει αυτοπεποίθηση μια γυναίκα.

Τι υπηρεσίες βρίσκει κανείς στο Essence of Beauty;

Οι υπηρεσίες που παρέχει το Essence of Beauty είναι αισθητική προσώπου όπως facials, διαμαντοθεραπείες και RF προσώπου και σώματος, θεραπείες σώματος για αδυνάτισμα όπως lipo laser, αποτρίχωση με laser, περιποίηση νυχιών, επαγγελματικό και ημιμόνιμο μακιγιάζ όπως micro blading tattoo.

Τώρα το καλοκαίρι με το τόσο θερμό κλίμα που έχουμε στην Κύπρο, τι πιστεύετε δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ μιας γυναίκας;

Το πρώτο προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ μιας γυναίκας τώρα το καλοκαίρι είναι το αντηλιακό SPF 50! Όλες γνωρίζουμε τις βλαβερές επιπτώσεις της υπερέκθεσης του δέρματος μας στον ήλιο, γι αυτό και πρέπει να λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να το προστατεύουμε.

Ποιες νέες καινοτομίες προσφέρονται στο ινστιτούτο σας για ένα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα;

Το ινστιτούτο μας προσφέρει εξατομικευμένες αισθητικές θεραπείες προσαρμοσμένες αποκλειστικά στις ανάγκες των πελατών με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα. Παράλληλα, από τον Σεπτέμβριο, θα έχουμε αποκλειστικά τρία μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αφού ο στόχος μας πάντα είναι να πρωτοπορούμε στον τομέα της αισθητικής.

Βρείτε την Νίκη Κωνσταντίνου στο Essence of Beauty στην οδό Χρίστου Αριστοδήμου 80 στην Πάφο και στο τηλ. 99 573447.

Facebook: https://www.facebook.com/skinspecialist25/

Instagram: @essenceofbeauty7602

Cheap Website Traffic