24/07/2019 11:59

Εννέα καταστήματα τροφίμων εντάχθηκαν στον Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας

Εννέα καταστήματα τροφίμων FoodSaver Stores της εταιρείας Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Limited καθώς και η εταιρεία ETEX LTD και συγκεκριμένα τα πέντε καταστήματα ανταλλακτικών αυτοκινήτων που διατηρεί έχουν δηλώσει συμμετοχή και έχουν εγγραφεί στον Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας (ΚΚΔ) αναφέρει η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή σε ανακοίνωσή της.

Προσθέτει ότι «σκοπός του ΚΚΔ είναι να παρέχει ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο η σχέση μεταξύ καταναλωτών και εμπορευόμενων μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω με αμοιβαίο όφελος».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι εμπορευόμενοι που συμμετέχουν στον ΚΚΔ, παρέχουν ουσιαστικά στους πελάτες τους επιπρόσθετα οφέλη, πέραν των νόμιμων δικαιωμάτων τους, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τις επιχειρήσεις που επιδεικνύουν σεβασμό και αφοσίωση προς τους καταναλωτές».

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή «συγχαίρει τις συγκεκριμένες εταιρείες που έδειξαν ενδιαφέρον να συμμετέχουν στον ΚΚΔ και προτρέπει παράλληλα τις λοιπές επιχειρήσεις, όπως υποδείξουν ανάλογο ενδιαφέρον».

Tags:
Cheap Website Traffic