20/07/2019 09:57

Το Living Color Music & Arts Festivalστηρίζει φέτος την εθελοντική αιμοδοσία!

Το Living Color Music & Arts Festival ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον κόσμο του, για 3η συνεχή χρονιά στην Αγία Νάπα, στις 3 Αυγούστου 2019. Ένα κοινό όλων των ηλικιών, που αυξάνεται τα τελευταία 2 χρόνια, αφού στο φεστιβάλ δεν παρευρίσκεται μόνο κοινό από την Κύπρο αλλά και από το εξωτερικό. Από τo 2017 το Living Color Music & Arts Festival ενώνει μερικούς από τους καλύτερους DJs παγκοσμίως της EDM μουσικής σκηνής.

Το φεστιβάλ είναι όμοιο με πασίγνωστα φεστιβάλ του κόσμου, όπως το EDC και το Tomorrowland, βάζοντας την Αγία Νάπα στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη της Ευρώπης, δημιουργώντας αυτό που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο ετήσιο μουσικό γεγονός της Κύπρου.

Από τον πρώτο χρόνο έναρξης του φεστιβάλ, στόχος του είναι το μοναδικό συναπάντημα τεχνών και μουσικής, συνδυάζοντας μουσικές παραστάσεις από γνωστούς καλλιτέχνες, εκθέσεις τέχνης και γεύσεις από τοπική και διεθνή κουζίνα.

Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το φεστιβάλ έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι Loud Mind Entertainment Ltd, διοργανωτές του Living Color Music & Arts Festival, θέλησαν να προβάλουν και φέτος ένα κοινωνικό μήνυμα, αυτό της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Για παράδειγμα, ήξερες ότι μια μονάδα αίματος μπορεί να σώσει μέχρι και 3 ζωές; Γνώριζες ότι ένας στους 7 ανθρώπους που μπαίνει στο νοσοκομείο χρειάζεται αίμα για να ζήσει;

Μέσω της προώθησης που λαμβάνει το Living Color Festival, οι διοργανωτές, βρήκαν την ευκαιρία να προβάλουν το μήνυμα ότι στον εθελοντισμό και την αιμοδοσία βασίζεται μια ανεπτυγμένη ηθικά κοινωνία, στηρίζοντας έμπρακτα ο ένας τον άλλο.

Για τον σκοπό, ορίστηκε ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουλίου, στον υπέροχο χώρο του πάρκου Ακροπόλεως στη Λευκωσία, από τις 19.00 – 21.00. Εκεί θα παρευρεθούν φίλοι του φεστιβάλ και εκπρόσωποι των media για να στηρίξουν τον σκοπό. Όσοι αιμοδότες εθελοντές παρευρεθούν, θα έχουν και ένα συμβολικό δώρο.

Κάντε εγγραφή στην ιστοσελίδα www.livingcolorfestival.com και ακολουθήστε τον λογαριασμό του Living Color Festival στο Facebook και το Instagram, λαμβάνοντας πρώτοι όλες τις πληροφορίες που αφορούν το Living Color Music & Arts Festival.

https://www.facebook.com/livingcolorfestival/?ref=br_rs

https://www.instagram.com/livingcolorfestival/

Επίσημοι Χορηγοί του Living Color Music & Arts Festival:

———————-
Visit Cyprus, KEO BEER, Cyprus Airways, Eleven Australia CY, Lay’s Cyprus, Action, Digital Kemanes PrintShop, GAP Vassilopoulos Group, K-Cineplex, Pizza Hut, Burger King Cyprus, wagamama

———————-
Χορηγοί Επικοινωνίας:
———————-
Kiss FM (Cyprus) Like.com.cy In-Cyprus Alpha Κύπρου
———————-
Υποστηρικτές:
———————-
Ayia Napa Municipality – Δήμος Αγίας Νάπας Cal Creative Communication Luc Belaire Cyprus Red Bull Cyprus

Tags: