17/07/2019 16:54

Συνελήφθη 21χρονος για υποθέσεις κλοπιμαίων αυτοκινήτων

Δικαστικό διάταγμα διήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 21χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής δύο αυτοκινήτων. Για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση άλλα δύο πρόσωπα.

Τα δύο αυτοκίνητα είχαν κλαπεί στις 3 Φεβρουαρίου και 2 Απριλίου, 2019, στην Λεμεσό και είχαν τοποθετηθεί στον κατάλογο αναζητούμενων κλοπιμαίων οχημάτων. Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών κατά τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων, τα δύο αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στις 19 Απριλίου, από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, να βρίσκονται σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην Πάφο και παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Για τις δύο υποθέσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον των τριών υπόπτων, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Το περασμένο Σάββατο, 13 Ιουλίου, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας ύποπτος, ηλικίας 38χρονων, εναντίον του οποίου, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε την επόμενη μέρα, Δικαστικό διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο πέντε ημερών, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την ίδια μέρα, Κυριακή, 14 Ιουλίου, λίγο πριν το μεσημέρι, εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο δεύτερος ύποπτος, επίσης ηλικίας 38 χρόνων.

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας, 15 Ιουλίου, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών.

Ο τρίτος ύποπτος, ηλικίας 21 χρόνων, εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο μετά τις 7.00 χθες βράδυ και επίσης τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Tags:
Cheap Website Traffic