16/07/2019 17:56

Γ. Γεάδη: Το ΕΛΑΜ απορρίπτει την πρόταση Μ. Ακιντζί

Απορρίπτουμε κάθετα και ξεκάθαρα την πρόταση του Μουσταφά Ακιντζί, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας του Συμβουλίου Αρχηγών.

«Απορρίπτουμε κάθετα και ξεκάθαρα την πρόταση του Μουσταφά Ακιντζί, καθώς δεν νοείται να διαμοιραστεί φυσικό αέριο σε κοινότητες, γειτονιές, χωριά ή ψευδοκράτη», πρόσθεσε.

Όσον αφορά, συνέχισε ο κ. Γεάδης, «την πολιτική που ακολουθούμε διαχρονικά, την πολιτική της ηττοπάθειας, του συμβιβασμού και του κατευνασμού, φαίνεται ότι έχει αποτύχει παταγωδώς, αφού οι πολιτικές διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας που οδηγούσαν στο να συζητούμε για διαμοιρασμό της εξουσίας, διαμοιρασμό της προεδρίας, διαμοιρασμό της δημόσιας υπηρεσίας, έχουν οδηγήσει στο φυσικό επακόλουθο στο να συζητούμε σήμερα στο αίτημα του κατοχικού ηγέτη για διαμοιρασμό του φυσικού αερίου».

«Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο είναι ξεκάθαρο: Πρέπει επιτέλους να χαράξουμε νέα στρατηγική στο Κυπριακό, διεκδίκησης και να βάλουμε πίσω τα όσα θλιβερά πράττουμε μέχρι σήμερα», κατέληξε.

Cheap Website Traffic