12/07/2019 16:48

Υπό κράτηση δύο άτομα σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον δύο ατόμων ηλικίας 20 και 19 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 29χρονη κατήγγειλε ότι λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιουλίου, ενώ περπατούσε σε δρόμο στη Λάρνακα και ετοιμαζόταν να εισέλθει σε τραπεζικό υποκατάστημα, κρατώντας στα χέρια το πορτοφόλι της, άγνωστος της άνδρας έκλεψε το πορτοφόλι, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό πέραν των 700 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία η 29χρονη, κατά τη διαφυγή του άνδρα, δεύτερος άνδρας, ο οποίος βρισκόταν κοντά στη σκηνή τράπηκε επίσης σε φυγή.

Ύστερα από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 20 και 19 χρόνων, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν λίγο μετά τις δύο χθες το μεσημέρι και τέθηκαν υπό κράτηση και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για τέσσερις ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

ΚΥΠΕ

Share this:
Cheap Website Traffic