10/07/2019 08:15

Ο Όμιλος εταιριών Α.Μ.Papakyriakou αποκτά τρία νέα sport brands και εγκαινιάζει ακόμα ένα κατάστημα Famous Sports στην Λευκωσία

Σε συνέχεια της ανοδικής πορείας που σημειώνει μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών καταστημάτων λιανικής πώλησης Famous Sports στην Κύπρο, ο Όμιλος εταιριών Α.Μ. Παπακυριακού, ανακοινώνει το άνοιγμα ενός ακόμα καταστήματός του στην Λευκωσία.

Ο Όμιλος ανοίγει το 18ο στη σειρά κατάστημα Famous Sports, σε ένα κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, εντός της Υπεραγοράς Άλφα Μέγα Έγκωμης. Το νέο κατάστημα θα λειτουργήσει την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Παράλληλα, τρία ολοκαίνουρια brands τα οποία ειδικεύονται στα εξωτερικά sports προθέτονται στην ήδη μεγάλη γκάμα εταιρειών που αντιπροσωπεύονται από τον Όμιλο Α.Μ. Παπακυριακού που είναι και ο μεγαλύτερος στον χώρο αυτό στην Κύπρο.

Η Billabong International Limited, η RVCA και η Element, είναι οι 3 εταιρείες από το εξωτερικό, οι οποίες συνδέονται στενά με την κουλτούρα του surf, του skateboard, του snowboard και του fitness γενικότερα. Τα προϊόντα που λανσάρουν στην αγορά, αποτελούνται από μοντέρνα ρούχα, αξεσουάρ και υποδήματα.

Στα καταστήματα Famous Sports, μπορεί κάποιος να βρει ποικιλία από γνωστά και επώνυμα brandsτης αθλητικής γυναικείας, αντρικής και παιδικής ένδυσης και υπόδησης, όπως τα Reebok, Adidas, Bodytalk, Champion, Converse, Αsics, New Balance, Nike, Speedo, Quiksilver, Roxy, DC, και FITFLOP.

Μπορείτε να βρείτε τα καταστήματα Famous Sports σε όλες τις πόλεις Παγκύπρια. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο        + 357 22 45 5500 ή/και μπείτε στην ιστοσελίδα www.famousports.com

Cheap Website Traffic