09/07/2019 17:28

Ο Δήμος Αμμοχώστου ενημέρωσε τον Συλλούρη για υπόμνημα προς Πρόεδρο

Αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρη Συλλούρη σχετικά με το υπόμνημα που δόθηκε από τον Δήμο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προ ολίγων ημερών, σχετικά με την επιστροφή της πόλης στους νόμιμους κατοίκους της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, κατά τη συνάντηση έγινε ευρεία συζήτηση για το θέμα της Αμμοχώστου και υπογραμμίστηκε η ανάγκη για περαιτέρω προώθησή του σε διεθνές επίπεδο.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου αποτελείτο από τον Αντιδήμαρχο Χρύσανθο Ζαννέττο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέα Βραχίμη (ΔΗΣΥ), Μαρία Τσούκκα (ΑΚΕΛ-Αριστερά-Νέες Δυνάμεις) και Ανδρέα Μορφίτη (Κίνημα Αλληλεγγύη).

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δήμος Αμμοχώστου, λέγοντας ότι η αντιπροσωπεία, αφού παρέδωσε αντίγραφο του υπομνήματος το οποίο δόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 28 Ιουνίου 2019, είχε την ευκαιρία να συζητήσει διεξοδικά με τον κ. Συλλούρη το θέμα της Αμμοχώστου και ιδιαίτερα τις πρόσφατες αναφορές για την διάνοιξη της περίκλειστης πόλης.

ΚΥΠΕ

Share this:
Cheap Website Traffic