08/07/2019 19:15

Σκηνές από ταινία με 20χρονη στην Πάφο – Έκλεψε αυτοκίνητο, προσπάθησε να αποφύγει αστυνομικό της ομάδας “Ζ” και τράκαρε σε πάσσαλους!

Υπό κράτηση μέχρι την δίκη της θα παραμείνει η 20χρονη, η οποία εντοπίστηκε χθες από μέλος της Αστυνομίας να οδηγεί αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί λίγο νωρίτερα, στην επαρχία Πάφου.

Η 20χρονη παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο όρισε την υπόθεση για τις 12.8.2019 και όπως μέχρι τότε αυτή παραμείνει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την 20χρονη, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο στην οδό Γεώργιου Χριστοφόρου, στην Πάφο, αντιλήφθηκε γύρω στις 11.40 το πρωί χθες , μέλος της Ομάδας «Ζ», της Τροχαίας Πάφου, ο οποίος την κάλεσε να σταθμεύσει το όχημα.

Αντί αυτού, η 20χρονη ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα προσπάθησε να διαφύγει μέσω παρακείμενων οδών. Φτάνοντας στην οδό Ιχσάν Αλή, το όχημα προσέκρουσε σε μεταλλικούς πασσάλους, που βρίσκονταν έξω από υποστατικό, και ακινητοποιήθηκε.

Η 20χρονη μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για ιατρικές εξετάσεις, με την ολοκλήρωση των οποίων αυτή έλαβε εξιτήριο, αφού δεν υπέστη οποιοδήποτε τραυματισμό.

Στις 12.15 χθες το μεσημέρι, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που οδηγούσε η 20χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία την κλοπή του οχήματός του. Σύμφωνα με τον ίδιο, το αυτοκίνητο του είχε κλαπεί μεταξύ των ωρών 10.30 και 11.10 πμ ενώ βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στην Πάφο.

Εναντίον της 20χρονης εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτή συνελήφθη γύρω στις 2.50 χθες το απόγευμα, και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον της διερευνάται υπόθεση κλοπής και υπόθεση τροχαίου δυστυχήματος και τροχαίων αδικημάτων. Όπως διαπιστώθηκε, μεταξύ άλλων τροχαίων παραβάσεων, η 20χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης. Επίσης βρέθηκε θετική σε νάρκοτεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Το ΤΑΕ Πάφου και η Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic