07/07/2019 14:14

Ψήφισαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί στην Ελλάδα

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα, στις εθνικές εκλογές της Ελλάδας. Οι κάλπες κλείνουν στις επτά το απόγευμα ενώ μέχρι στιγμής η προσέλευση κινείται στα ίδια επίπεδα με αυτά των ευρωεκλογών.

“Σήμερα ψηφίζουμε για να ήμαστε πιο δυνατοί την επόμενη ημέρα. Να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και την αλήθεια για να ανοίξουμε τον δρόμο για έναν πιο φωτεινό μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας”, ήταν η δήλωση του ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε ότι χθες το βράδυ είδε όνειρο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συγκυβερνήσει με τη Φώφη Γεννηματά και υποστήριξε ότι θα είναι λάθος να δοθεί αυτοδυναμία στην Νέα Δημοκρατία.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε ότι το κόμμα του ήρθε για να μείνει στο πολιτικό σύστημα της χώρας και ευχαρίστησε όσους έδωσαν ποσοστό άνω του 4% στις ευρωεκλογές.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης ευχαρίστησε όσου σηκώθηκαν από τον καναπέ τους και πήγαν να ψηφίσουν, υπογραμμίζοντας ότι η δημοκρατία ανήκει σε αυτούς που την υπερασπίζονται.

Τέλος, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες μπορούν να διεκδικήσουν το παρόν και το μέλλον που ονειρεύονται και αξίζουν. “Πιστεύω ότι θα το κάνουν και από Δευτέρα, από αύριο, θα έχουμε Ζωή στη Βουλή ξανά”, κατέληξε.

ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic