04/07/2019 16:58

Ντεμίρ για S400: Δεν υπάρχει σχεδιασμός για αλλαγή ισορροπιών στην Αν. Μεσόγειο

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει σχεδιασμός για τοποθέτηση των S400 με στόχο την αλλαγή των ισορροπιών στην ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο πρόεδρος της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας, Ισμαήλ Ντεμίρ μιλώντας σε πάνελ για την ενέργεια στην Άγκυρα.

Ο Ισμαήλ Ντεμίρ ο οποίος ρωτήθηκε εάν οι S400 θα τοποθετηθούν είτε στην Μεσόγειο είτε στα κατεχόμενα, ανέφερε ότι “ασφαλώς οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα αξιολογήσουν πού θα τοποθετηθεί το σύστημα (των S400)”, προσθέτοντας ότι “αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σχεδιασμός για τοποθέτηση των S400 ώστε να αλλάξουν οι ισορροπίες στην Ανατολική Μεσόγειο”. Ωστόσο ανέφερε ότι “η Τουρκία έχοντας στο χέρι της ένα προϊόν μπορεί την κατάλληλη στιγμή και στο κατάλληλο μέρος να κινηθεί είναι ένα θέμα που μπορεί να το αποφασίσει με βάση τις συνθήκες”.

Ο πρόεδρος της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας ανέφερε ακόμη ότι οι S400 θα φτάσουν στην Τουρκία την δεύτερη βδομάδα του Ιουλίου. “Θα το δείτε όταν θα έρθουν την άλλη βδομάδα. Ο Πρόεδρος έδωσε μια ημερομηνία. Είμαστε στην πρώτη βδομάδα του Ιουλίου, την δεύτερη βδομάδα θα δείτε ότι θα έρθουν”, ανέφερε.

ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic