27/06/2019 15:57

Λεμεσός: Κλειστό μέρος της Λεωφόρου Αγίου Αθανασίου την Κυριακή

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, μεταξύ των ωρών 06:30 – 17:00,στη Λεωφόρο Αγίου Αθανασίου στο ανατολικό τμήμα από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού μέχρι την οδό Καντάρας, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών τμήμα της Λεωφόρου Αγίου Αθανασίου με κατεύθυνση από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι την οδό Καντάρας θα είναι κλειστό.

Η τροχαία κίνηση προς κέντρο πόλης και τον παραλιακό δρόμο θα διοχετεύεται μέσω των οδών Σπύρου Κυπριανού και Γεωργίου Νεοφύτου, Κολωνακίου, Γρίβα Διγενή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία επί της Λεωφόρου Αγίου Αθανασίου με βόρεια κατεύθυνση δεν θα επηρεαστεί.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Cheap Website Traffic