26/06/2019 15:53

Νεαρός παραδέχθηκε κατηγορίες για παράνομη κατοχή και προμήθεια κοκαϊνης και κάνναβης

Νεαρός ηλικίας 21 χρόνων, παραδέχθηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου κατηγορίες που αφορούν παράνομη κατοχή ναρκωτικών, δηλαδή 99,8 γραμμαρίων κοκαΐνης και 453 γραμμαρίων κάνναβης με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ 20 – 24 Απριλίου 2019.

Συγκεκριμένα ο 21χρονος απάντησε θετικά σε έξι κατηγορίες που αφορούν προμήθεια ναρκωτικών Τάξεως Α από άλλο πρόσωπο, κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α, δηλαδή 99,8 γραμμαρίων κοκαΐνης, προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα και  προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β σε άλλο πρόσωπο, δηλαδή 453 γραμμάρια κάνναβης.

Ο ύποπτος αρνήθηκε δύο κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία με άλλο πρόσωπο για διάπραξη κακουργήματος, δηλαδή κατοχή ναρκωτικών και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το Κακουργιοδικείο όρισε την 9η Ιουλίου ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ενώ μέχρι τότε διέταξε όπως ο ύποπτος παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της 23ης Απριλίου μέλη της ΥΚΑΝ Λάρνακας, έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει για έρευνα σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα.

Ο οδηγός του οχήματος στην προσπάθεια του να διαφύγει, συνέχισε να οδηγεί αμελώς και απερίσκεπτα, ενώ προσέκρουσε σε τζαμαρία καταστήματος και συγκρούστηκε με όχημα της Αστυνομίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 21χρονου οδηγού, ένα γραμμάριο κάνναβης, ενώ εντός του οχήματος εντοπίστηκαν τρία χάρτινα κιβώτια που περιείχαν συνολικά 120 κροτίδες και το χρηματικό ποσό των 365 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε ακατοίκητο διαμέρισμα στη Λάρνακα, του οποίου ο 21χρονος είχε τα κλειδιά, όπου εντοπίστηκαν 14 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 408 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε 104 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας και άλλα αντικείμενα.

Τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ενώ ο 21χρονος ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.

Cheap Website Traffic