26/06/2019 16:53

Εκάναν κράτηση σε ξενοδοχείο με ψεύτικη κάρτα – Τους συνέλαβε η αστυνομία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 34,35 και 40 χρόνων, από το Ισραήλ, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η υπόθεση καταγγέλθηκε την περασμένη Δευτέρα, 24 Ιουνίου από το Διευθυντή ξενοδοχείου στην  Αγία Νάπα.

Βάση των υπό εξέταση στοιχείων, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 21 Ιουνίου, οι τρεις άνδρες έφτασαν στο ξενοδοχείο, όπου έκαναν κράτηση για διαμονή τους από τις 21 μέχρι και τις 26 του μήνα.

Η κράτηση έγινε νωρίτερα την ίδια μέρα και για την πληρωμή των εξόδων διαμονής των τριών ατόμων, δηλώθηκε συγκεκριμένος αριθμός τραπεζικής πιστωτικής κάρτας.

Τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου, το ξενοδοχείο προχώρησε στην πληρωμή για τα έξοδα της διαμονής των τριών υπόπτων, χρεώνοντας τη συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα με το χρηματικό ποσό των 2 χιλιάδων, 220 ευρώ.

Ωστόσο αργότερα την ίδια μέρα, το ξενοδοχείο ενημερώθηκε από εταιρεία διεκπεραίωσης συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών ότι η συγκεκριμένη συναλλαγή δεν έγινε αποδεκτή, αφού πρόκειται για απάτη.

Μετά την καταγγελία στην Αστυνομία την περασμένη Δευτέρα 24 Ιουνίου εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον των τριών υπόπτων, βάση των οποίων ο 34χρονος συνελήφθηκε χθες το πρωί ενώ οι άλλοι δύο το απόγευμα.

Οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο  εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης τους για δύο ημέρες.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, εναντίον του 34χρονου διερευνάται επίσης υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, αφού χθες μετά τη σύλληψη του προέβαλε αντίσταση και αρνήθηκε να οδηγηθεί σε αυτοκίνητο της Δύναμης.

Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου εξετάστηκε από τους επι καθήκοντι ιατρούς και διαπιστώθηκε ότι φέρει  εκδορές στο δεξί χέρι και στο σώμα. Στον αστυνομικό δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια απολύθηκε.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Tags:
Cheap Website Traffic