24/06/2019 15:46

Πρόεδρος Βουλής: Η Κύπρος θρηνεί τον θάνατο του Δημήτρη Χριστόφια

Η Κύπρος θρηνεί τον θάνατο του Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος υπηρέτησε την Κύπρο από τα υψηλότερα αξιώματα, αλλά και ως ενεργό μέλος της κοινωνίας από νεαρή ηλικία, αφιερώνοντας τη ζωή του στους αγώνες για δίκαιη κοινωνία για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης.

Σε μήνυμά του στο βιβλίο συλλυπητηρίων για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πρώην Πρόεδρο της Βουλής, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Συλλούρης έγραψε επίσης ότι «ο Δημήτρης Χριστόφιας, με τη μεστή παρουσία του επί 10 χρόνια ως μέλος και επί 7 ως Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, υπηρέτησε το Σώμα με σύνεση, επιδιώκοντας συναίνεση, με κύριο μέλημα το καλό του τόπου».

Κατά τις τέσσερις κοινοβουλευτικές θητείες του, αλλά και κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχαιρε εκτίμησης τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, συνέχισε.

«Αγκαλιάστηκε από τους βουλευτές και από το προσωπικό της Βουλής με σεβασμό και εκτίμηση και άφησε το αποτύπωμά του ως σοφός, δίκαιος, τίμιος και γεμάτος ανθρωπιά ηγέτης και αξιωματούχος. Εκ μέρους των μελών και του προσωπικού της Βουλής των Αντιπροσώπων, εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη, στην οποία εύχομαι δύναμη αυτές τις δύσκολες ώρες» καταλήγει το μήνυμα του Προέδρου της Βουλής.

Share this:
Cheap Website Traffic