22/06/2019 20:35

Ρόδος: Αδιανόητη περιπέτεια για 9χρονο κορίτσι ‑ Την «ξέχασαν» στο αεροδρόμιο

Μια ανήκουστη περιπέτεια πέρασε τις τελευταίες ώρες μια οικογένεια, με αφορμή το αεροπορικό ταξίδι ενός 9χρονου κοριτσιού από το Ηράκλειο στη Σάμο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Cretalive, η μητέρα είχε φροντίσει να κλείσει το εισιτήριο και να κάνει τις σχετικές συνεννοήσεις ώστε το κοριτσάκι να ταξιδέψει ασυνόδευτο από το Ηράκλειο στη Σάμο, μέσω Ρόδου.

Η πτήση έφυγε κανονικά το πρωί του Σαββάτου από το Ηράκλειο, με το κοριτσάκι να επιβιβάζεται στο αεροσκάφος, το οποίο έκανε μια στάση στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Εκεί φαίνεται ότι υπήρξε μια μεγαλύτερη από το κανονικό καθυστέρηση, ωστόσο μετά από περίπου 4 ώρες το αεροπλάνο αναχώρησε για τον τελικό προορισμό του, τη Σάμο.

Μόνο που το 9χρονο παιδί δεν ήταν μέσα σε αυτό!

Όπως μας αναφέρουν οι συγγενείς, το κορίτσι παρέμεινε για άγνωστο λόγο στην ειδική αίθουσα ασυνόδευτων στο αεροδρόμιο της Ρόδου και κατατρομαγμένο μετά από αρκετή ώρα κατάφερε να επικοινωνήσει με την μητέρα του, η οποία ήδη έχει πάει στην αστυνομία για να μπορέσει να βγάλει άκρη στην απίστευτη αυτή υπόθεση!

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς στη Σάμο, που μάταια περίμεναν να παραλάβουν το κοριτσάκι, «ενημερώνονταν» ότι τουλάχιστον στα… χαρτιά φαινόταν να έχει κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι!

Cheap Website Traffic