22/06/2019 14:59

Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης των τεσσάρων υπόπτων για το φόνο Λεωνίδη

Για άλλες έξι ημέρες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης των τεσσάρων Γεωργιανών, 32, 34, 30 και 29 ετών, σε σχέση με τη δολοφονία του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη, ομογενή από τη Γεωργπου διαπράχθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2018, σε εστιατόριο της τουριστικής περιοχής Γερμασόγειας.

Οι τέσσερις ύποπτοι είχαν συλληφθεί το καλοκαίρι του 2018 στα κατεχόμενα και παραδόθηκαν την περασμένη Πέμπτη, από τα Η.Ε, στην Αστυνομία της Δημοκρατίας, με τους τρεις να θεωρούνται ως οι εκτελεστές του Λεωνίδη, ενώ ο τέταρτος, ως το πρόσωπο που τους βοήθησε στις διακινήσεις τους και στη διαφυγή τους στα κατεχόμενα.

Σήμερα έληξε το διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης τους και οδηγήθηκαν εκ νέου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, όπου εξασφαλίστηκε η ανανέωση του διατάγματος άλλες έξι μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται να έχουν έτοιμο το φάκελο της υπόθεσης μέχρι την εκπνοή του νέου διατάγματος κράτησης, ώστε να καταχωρηθεί στο δικαστήριο και οι τέσσερις να παραπεμφθούν ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Για την ίδια υπόθεση εξακολουθούν να καταζητούνται πέντε ακόμη πρόσωπα, δυο Ρώσοι 30 και 29 ετών και τρεις Γεωργιανοί, ένας 49χρονος και δυο 37χρονοι, ενώ υπενθυμίζεται ότι πίσω από τη δολοφονία φέρεται να κρύβεται παράνομη εγκληματική οργάνωση στη Ρωσία, με την οποία το θύμα ήρθε σε αντιπαράθεση.

ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic