18/06/2019 14:33

Το αντίο του Αγγελίδη από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας

Από τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας αποχωρεί ο Ανδρέας Αγγελίδης, ο οποίος και αναλαμβάνει ως προσωρινός Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής στην Πάφο.

Ο κ. Αγγελίδης, σε σημερινή του ανακοίνωση εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες, τόσο στον κόσμο, όσο και στη δημοσιογραφική οικογένεια για τη συνεργασία.

«Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό αισθάνομαι ότι όλα αυτά τα χρόνια – και δεν ήταν λίγα – μπορέσαμε μαζί να συμβάλουμε στην ενημέρωση της κοινής γνώμης με αντικειμενικότητα και εγκυρότητα», τόνισε.

Πρόσθεσε παράλληλα πως ως επικεφαλής του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, νιώθει ότι διαχειρίστηκε την επικοινωνία και πληροφόρηση εκ μέρους της Αστυνομίας, «ως υψηλής αξίας δημόσιο αγαθό, με σοβαρότητα και υπεύθυνο τρόπο έναντι των πολιτών και δίκαιο τρόπο έναντι των Μ.Μ.Ε».

Ο κ. Αγγελίδης, είπε επίσης πως είναι χαρούμενος καθώς είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τους Αρχηγούς Αστυνομίας και την ανώτατη ηγεσία, «με γνώμονα την πιο έγκυρη επικοινωνία και την οικοδόμηση σχέσεων με την κοινωνία, στο πλαίσιο μιας ανθρωποκεντρικής προσέγγισης. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συναδέλφους, φίλους και συνεργάτες μου στο Γραφείο, για τη συνεργασία και τη συνεχή αναβάθμιση των μορφών σύγχρονης επικοινωνίας. Εργαστήκαμε σαν ομάδα και δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Τέλος, κατέληξε πως αποχαιρετά τον κόσμο της επικοινωνίας γεμάτος εμπειρίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας αναλαμβάνει ο Ανώτερος Υπαστυνόμος Χρίστος Ανδρέου, ο οποίος μετατέθηκε από το κλιμάκιο της ΚΥΠ στην Λάρνακα όπου υπηρετούσε στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Πηγή: philenews

Cheap Website Traffic