18/06/2019 09:12

Έγκλημα στου Γουδή: Βίντεο – ντοκουμέντο με την 68χρονη να σέρνει στο δρόμο τη σορό της μητέρας της

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο για το έγκλημα στου Γουδή είδε το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό διακρίνεται η 68χρονη, η οποία θα βρεθεί σήμερα Τρίτη στο γραφείο του ανακριτή, να σέρνει στο δρόμο τη σορό της μητέρας της, την οποία είχε τυλίξει σε μια κουβέρτα.

Το σοκαριστικό βίντεο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και σε αυτό έχουν καταγραφεί καρέ-καρέ οι κινήσεις της.

Σύμφωνα με το Open ήταν μέρα ακόμα και συγκεκριμένα 16:52 το απόγευμα, όταν περαστικοί αντίκρισαν την 68χρονη να σέρνει με δυσκολία στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου την κουβέρτα στην οποία είχε τυλίξει το άψυχο κορμί της άτυχης 92χρονης.

Οι διερχόμενοι την παρακολουθούσαν με απορία να αφήνει αυτό που έσερνε στη Σινώπης, δίχως να τους πηγαίνει το μυαλό στο περιεχόμενο. Στη συνέχεια το βίντεο καταγράφει την καθ΄ομολογίαν μητροκτόνο να επιστρέφει και να πλησιάζει έναν άνδρα ο οποίος την παρακολουθούσε.

Εικάζεται ότι τον γνώριζε και επιχείρησε να του αποσπάσει την προσοχή.

Τελικά παρέμεινε στο σημείο για περίπου πέντε λεπτά προκειμένου να παρακολουθήσει την κατάσταση.

Όταν την συνέλαβαν οι αστυνομικοί, τους είπε ότι άφησε στο σημείο τη μητέρα της, επειδή δεν είχε δύναμη να την απομακρύνει περισσότερο από το σπίτι της.

Η 68χρονη γυναίκα που είναι μάνα δύο παιδιών, ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα της, κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη με μονωτική ταινία για να τη λυτρώσει όπως είπε, καθώς έπασχε από άνοια και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

[ot-video]
[/ot-video]

Συγκλονίζει η αυτόπτης μάρτυρας που οδήγησε στην εξιχνίαση του εγκλήματος

Σημαντική ήταν και η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα που βοήθησε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

«Το άφησε απέναντι μου στην πολυκατοικία και λέω που πάει τώρα αυτή τρέχοντας και απέναντι από την Παπαδιαμαντοπούλου στο στενό μπροστά σε ένα φαρμακείο στεκόταν ένας κύριος κάποιας ηλικίας και πάει σε αυτόν τον πιάνει λίγο από τον ώμο και τον ταρακουνάει και λέω τώρα τσακώνονται για το χαλί» ανέφερε στο Open.

Tags: