12/06/2019 08:45

Αποκομμένο μέρος της μίας λωρίδας της οδού Μακεδονιτίσσης, στο Στρόβολο

Αποκομμένο είναι μέρος της μίας λωρίδας της οδού Μακεδονιτίσσης, στο Στρόβολο, στην κατεύθυνση από την οδό Ελαιώνων προς τη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση με την Λεωφόρο Αρχαγγέλου Μιχαήλ, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση.

Η Αστυνομία καλεί τους διερχόμενους οδηγούς να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να παρέχουν προτεραιότητα στα εξ αντιθέτου ερχόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο για παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Όσον αφορά το υπόλοιπο οδικό δίκτυο, δεν παρατηρείται σήμερα οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα, στις κυριότερες οδικές αρτηρίες.

Στο μεταξύ, οι εργασίες για ανάπλαση της λεωφόρου Καλλιπόλεως, στην Λευκωσία, συνεχίζονται μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου 2019, στην ανατολική λωρίδα κυκλοφορίας, από τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς, μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Φρουράς.

Λόγω των εργασιών, η δυτική λωρίδα κυκλοφορίας της λεωφόρου Καλλιπόλεως στο συγκεκριμένο τμήμα, είναι μονοδρομημένη με κατεύθυνση προς λεωφόρο την Λεμεσού. Η τροχαία κίνηση των κάθετων παρόδων της λεωφόρου στο συγκεκριμένο τμήμα διοχετεύεται διαμέσου των παρακείμενων δρόμων στην οδό Χαλκηδόνος.

Η Αστυνομία προτρέπει όσους θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται στα σήματα τροχαίας, και συστήνει ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Tags: