11/06/2019 15:33

Λεωφορεία για μεταφορά συνταξιούχων στον Κατακλυσμό δρομολογεί η Λάρνακα

Λεωφορεία για μεταφορά συνταξιούχων στην ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί προς τιμήν τους την Τετάρτη 19 Ιουνίου, θα δρομολογήσει ο Δήμος Λάρνακας και η Επιτροπή «Φίλες του Δημοτικού Μελάθρου Ευγηρίας».

Σε γραπτή ανακοίνωση ο Δήμος αναφέρει ότι «μέσα στα πλαίσια της εορτής του Κατακλυσμού 2019, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργανώνεται ειδική εκδήλωση το απόγευμα της τελευταίας ημέρας των εορτασμών, αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία».

Ο  Δήμος Λάρνακας και η Επιτροπή «Φίλες του Δημοτικού Μελάθρου Ευγηρίας» καλούν όλους τους συνταξιούχους στη Γιορτή του Κατακλυσμού, στις 18.30 το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου 2019.

Για να παρευρεθούν στην εκδήλωση «λεωφορεία θα περάσουν έξω από Ιερούς Ναούς και Γηροκομεία της Λάρνακας από στις πέντε το απόγευμα και μετά προκειμένου να μεταφέρουν όσους ηλικιωμένους ενδιαφέρονται».

Συγκεκριμένα λεωφορεία θα περάσουν από Μητροπολιτικό Ναό Σωτήρος, Παναγία Χρυσοπολίτισσα, Παναγία Φανερωμένη, Άγιο Λάζαρο, Άγιο Ιωάννη Θεολόγο, Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο, Άγιο Νικόλαο, Άγιο Γεώργιο Κοντό (Νέα Εκκλησία), Απόστολο Ανδρέα, Απόστολο Βαρνάβα, Άγιο Αυξέντιο, Άγιο Ιωάννη Ρώσο, Άγιο Ελευθέριο, Αγία Θέκλα και Αγίους Ανάργυρους.

Λεωφορεία θα περάσουν επίσης από τα Γηροκομεία «Όασις», «Άγιος Γεώργιος Β’», «Κυβέλη» και «Σωτήρος Λιβάδια».

Tags: