Την τελευταία Κυριακή του μήνα πρέπει να είσαι κι εσύ στο Τρόοδος…

Την τελευταία Κυριακή του μήνα πρέπει να είσαι κι εσύ στο Τρόοδος…

Μια πρωτοβουλία ιδιαίτερη και ξεχωριστή ανέλαβαν να οργανώσουν η ορειβατική ομαδα Xteam Cyprus και η Αθέατη Αναπηρία (Unseen Disabilities), σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Όπως ανακοίνωσαν, προγραμματίζεται την Κυριακή 30/06/19 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι, πεζοπορική διαδρομή στο Μονοπάτι Άρτεμις στο Τρόοδος. Σκοπός είναι η ενίσχυση του ανακουφιστικού προγράμματος Άροδαφνούσα!

Το μονοπάτι Αρτεμις βρίσκεται ακριβώς κάτω από την κορυφή του Ολύμπου σε μέσο υψόμετρο γύρω στα 1840 μέτρα. Είναι κυκλικό, με πανοραμική θέα και με πολύ μικρές υψομετρικές διαφορές μήκους 7 χιλιομέτρων.

Δείτε λεπτομέρειες για το μονοπάτι κάνοντας κλικ στο +

Κλικ στη φωτογραφία για ακόμη περισσότερες πληροφορίες

Εισιτήρια θα πωλούνται στον χώρο εκκίνησης, στην είσοδο του μονοπατιού, προς 10€ το άτομο. Η εν λόγω δράση έχει αριθμό άδειας: ΝΠ 62/2018.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: Σάββας Ηλιάδης 99412298 και Άννα Τσιφτέ Καζακαίου 96499309 και

Να σημειώσουμε ότι οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι λόγω του γεγονότος πως πολλοί φίλοι που δεν μπορούν να συμμετάσχουν, επιθυμούν να εισφέρουν, μπορούν να το πράξουν επικοινωνώντας με το τηλέφωνο 96499309, να κάνουν την εισφορά τους και να λάβουν την απόδειξη τους.

Κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ