09/06/2019 21:03

Περδίκης: Πρέπει να τεθεί θέμα ηγεσίας

Συνεδρίασε σήμερα η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για την αξιολόγηση του εκλογικού αποτελέσματος, στην Ακτή του Κυβερνήτη στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κινήματος, η Κεντρική Επιτροπή συνήλθε υπό την Προεδρία του Γιώργου Περδίκη ως Προέδρου του Κινήματος για να αναλύσει εις βάθος τους λόγους που επηρέασαν το εκλογικό αποτέλεσμα, τόσο από εξωτερικούς όσο και από εσωτερικούς παράγοντες.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας της Κ.Ε. διαχωρίστηκαν τα εσωτερικά αλλά και εξωτερικά αίτια που επηρέασαν το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά επίσης έγινε και καταγραφή και των όσων θετικών προέκυψαν από την εκλογική διαδικασία των Ευρωεκλογών.

Ομόφωνα, η Κεντρική Επιτροπής του Κινήματος αποφάσισε ότι με την εργασία που έγινε, εφόσον κωδικοποιηθεί και μελετηθεί, θα προσέλθει εκ νέου σε μια δεύτερη συνεδρία προκειμένου να συζητηθούν βελτιωτικές εισηγήσεις με στόχο την καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία των προεκλογικών εργασιών.

Στην επόμενη συνεδρία, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών, θα τεθούν προς συζήτηση οι προτάσεις που αφορούν το θέμα της ηγεσίας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Περδίκης είπε ότι ο ίδιος θεωρεί ότι πρέπει να τεθεί θέμα ηγεσίας στη βάση συγκεκριμένων προτάσεων, αλλά δεν “μπορώ αυτή τη στιγμή να πω κάτι καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση”, είπε.

Tags:
Cheap Website Traffic