08/06/2019 13:15

Μαζική σήμανση σκύλων από Δήμο Αραδίππου και Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

Μαζική σήμανση σκύλων διοργανώνουν ο Δήμος Αραδίππου σε συνεργασία με το Κίνημα Ενωμένων Κύπριων Κυνηγών.

Σε γραπτή κοινή ανακοίνωση του Δήμου και του Κινήματος αναφέρεται ότι «η σήμανση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 μαζική σήμανση σκύλων με σκοπό την πληρέστερη συμμόρφωση με τις πρόνοιες του Περί Σκύλων Νόμου».

Στην εκδήλωση «εγγεγραμμένος κτηνίατρος θα τοποθετεί στα σκυλιά μικροτσίπ στην τιμή των 10 ευρώ ανά ζώο. Θα πρέπει απαραίτητα να προσκομισθεί το βιβλιάριο υγείας του σκύλου, ενώ σε περίπτωση που δεν υπάρχει οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προμηθευτούν καινούργιο από τον ιδιώτη κτηνίατρο τους».

Η σήμανση των σκύλων θα γίνει από τις 07:30 το πρωί μέχρι τις 15:30 το μεσημέρι στον χώρο στάθμευσης πίσω από το Δημοτικό Μέγαρο.

Το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών θα «προσφέρει ως χορηγία την τοποθέτηση 30 μικροτσίπ σε αδέσποτους σκύλους των εγγεγραμμένων καταφυγίων του Δήμου Αραδίππου».

Με στόχο την καταμέτρηση των μικροτσίπ και καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το απόγευμα της 20ης Ιουνίου 2019 στο τηλέφωνο 97829988 ή στη σελίδα του Κινήματος Κυπρίων Κυνηγών στο Facebook κάτω από τη σχετική ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic