05/06/2019 18:59

Έφη και Εριέττα Μελανίδου

Οι δίδυμες αδελφές πίσω από το brand «ΕFIERI», οι οποίες μόλις πρόσφατα λάνσαραν μαζί με τον Τουμάζο Χαραλάμπους μια μοναδική capsule συλλογή, μοιράζονται μαζί μας πτυχές του εαυτού τους και της καθημερινότητάς τους

 • Πότε ήταν η τελευταία φορά που νιώσατε πραγματικά χαρούμενες;

Έφη: Η τελευταία φορά που ένιωσα πραγματική χαρά ήταν η στιγμή που είδα να ολοκληρώνεται το πρώτο μας κατάστημα EFIERI. Εκεί, όπου όλες οι δημιουργίες μας απέκτησαν μια στέγη και πλαισιώνονταν από ένα χώρο που πραγματικά τα αντιπροσώπευε.

Εριέττα: Εκτός από την δημιουργία του πρώτου μας επίσημου καταστήματος, πραγματική χαρά νιώθω κάθε φορά που βλέπω την ευτυχία και τον ενθουσιασμό των πελατών μας όταν παραλαμβάνουν τα EFIERI ρούχα και αξεσουάρ τους.

 1. Τι σας κάνει να γελάτε με την καρδιά σας;

Έφη:  Το καλό χιούμορ, που συνήθως προέρχεται από ακομπλεξάριστες και έντονες προσωπικότητες.

Εριέττα: Οι φίλοι μας συνήθως και οι τραγελαφικές περιπέτειες μαζί τους.

 1. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος στόχος σας, αυτή την περίοδο;

Έφη: Ο κυριότερος μας στόχος πάντα είναι η σωστή και αψεγάδιαστη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας. Να καλύπτουμε όλες τους τις ανάγκες και να φεύγουν από εμάς ικανοποιημένοι και χαρούμενοι με τα καινούρια τους αποκτήματα!

Εριέττα: Επίσης, η συνεχής ανέλιξη του brand μας είναι πάντα στόχος για εμάς, όπως και η προώθησή του εντός και εκτός Κύπρου.

 1. Θα προτιμούσατε να είχατε ένα κουμπί με το οποίο θα μπορούσατε να πάρετε πίσω τον χρόνο ή ένα κουμπί για να σταματήσετε τον χρόνο;

Έφη: Το δεύτερο σίγουρα! Πιστεύω πως τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία, οπότε δεν υπάρχει και λόγος να γυρίσω το χρόνο πίσω! Θα ήταν όμως υπέροχο να μπορούσα να σταματήσω για λίγο το χρόνο σε όμορφες στιγμές έτσι ώστε να τις απολαύσω λίγο παραπάνω!

Εριέττα: Εννοείται το δεύτερο! Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να παγώσω για λίγο κάποιες στιγμές που είναι ιδιαίτερα σημαντικές στη ζωή μου.

 1. Εάν θα μπορούσατε να ταξιδέψετε αυτή την στιγμή, που θα πηγαίνατε;

Έφη: Θα επέλεγα κάπου στην Αφρική! Συγκεκριμένα θα ήθελα να επισκεφτώ μια από τις παραδοσιακές τους φυλές που ακόμα ζουν αποκομμένοι από την «μοντέρνα» κοινωνία και διατηρούν μέχρι και τώρα τα έθιμα και την κουλτούρα τους. Θα αντλούσα τεράστια έμπνευση από τις εικόνες και τις εμπειρίες που θα αποκομούσα!

Εριέττα: Θα έκανα ένα ταξίδι έκπληξη στην κολλητή μας στον Καναδά που την πεθυμώ απίστευτα και επι ευκαιρίας να κάνω και λίγες διακοπές στην υπέροχη αυτή χώρα!

 1. Τι σας εμπνέει περισσότερο;

Έφη: Προσωπικά εμπνέουμε κυρίως όταν κάτι μου προκαλεί συναίσθημα. Οπoιoδήποτε είδους συναίσθημα, είτε αυτό είναι ενθουσιασμός, περιέργεια, απογοήτευση, θυμός, έρωτας.

Εριέττα: Έμπνευση αντλούμε από οτιδήποτε μας εξιτάρει και ενεργοποιεί την δημιουργικότητά μας.

 1. Θεωρείτε πως είστε εσωστρεφείς ή εξωστρεφείς χαρακτήρες;

Έφη: Σίγουρα εξωστρεφείς! Σε σημείο που σε κάποιες περιπτώσεις παρεξηγείται κιόλας! Έτσι είμασταν από πολύ μικρές και δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ.

Εριέττα: Με απόλυτη ειλικρίνεια 100% εξωστρεφείς που και να θέλουμε να το κρύψουμε δυστυχώς δεν μπορούμε!!

 1. Τι εντύπωση πιστεύετε ότι δίνετε όταν συναντάτε κάποιον για πρώτη φορά;

Έφη: Είναι πάντα 50-50 οι πιθανότητες. Το πρώτο 50% «τρομοκρατείτε»! Από τον καιρό που πηγαίναμε σχολείο μέχρι και τώρα πολύς κόσμος μας αντιμετωπίζει ως «gang»! Ίσως και από το πολύ παρόμοιο τρόπο ντυσίματος, χαρακτήρα, μας νιώθουν απρόσιτες! Το υπόλοιπο 50% ενθουσιάζεται με το twin factor και μας προσεγγίζει αρχικά για τις κλασσικές απορίες του τύπου, «Πώς είναι να είσαι δίδυμη;», «Νιώθεις ό,τι νιώθει;» κλπ, με αποτέλεσμα να σπάσει ο πάγος κατ’ ευθείαν και να καταλάβουν πως είμαστε φιλικές και ακίνδυνες!!

Εριέττα: Από όσο ξέρω, από αυτά που μας λέει ο κόσμος, συνήθως η πρώτη εντύπωση που δίνουμε είναι ότι φαινόμαστε κάπως απρόσιτες, κάτι που οι περισσότεροι που έχουν την ευκαιρία να μας γνωρίσουν καλύτερα, το παίρνουν πίσω! Ίσως το γεγονός ότι κυκλοφορούμε σχεδόν πάντα μαζί και σε συνδυασμό με την εξαιρετική ομοιότητα μας κάποτε να «φοβίζουμε» λίγο τον κόσμο, δεν ξέρω! (Γέλια) 

 1. Τι σας κάνει να αισθάνεστε χαρά;

Έφη: Όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ ότι η απόλυτη χαρά έρχεται όλο και πιο δύσκολα. Ίσως επειδή εμείς γινόμαστε πιο απαιτητικοί με τους εαυτούς μας, ίσως επειδή τείνουμε να την γυρεύουμε συνεχώς κάπου αλλού εκτός από μέσα μας? Η χαρά σε μένα έρχεται όταν είμαι ήρεμη, όταν υπάρχει αρμονία στη ζωή μου και όταν ξέρω πως όλοι γύρω μου είναι υγιείς και ευτυχισμένοι.

Εριέττα: Χαρά και ενθουσιασμό μου δίνουν πολλά πράγματα όπως μια εκδρομή στην φύση, οι δημιουργίες μας , τα ζωάκια μας, οι φίλοι μας και άλλα πολλά! Όταν υπάρχει πραγματική αγάπη, θετική ενέργεια και ηρεμία τότε μπορείς να αισθανθείς την ευτυχία γύρω σου.

 1. Ποια η στάση σας, σε ανθρώπους που ξέρετε ότι δεν μπορούν να σας προσφέρουν κάτι σε αντάλλαγμα;

Έφη: Μα δεν χρειάζονται πάντα ανταλλάγματα. Κάποιοι άνθρωποι σε αποζημιώνουν με την αγάπη τους, την στήριξη τους ή ακόμα και μόνο με την παρουσία τους.

Εριέττα: Γενικά είμαστε πολύ δοτικοί άνθρωποι και αυτό δεν το κάνουμε για να έχουμε αντάλλαγμα αλλά γιατί μας γεμίζει εσωτερικά. Το να μπορείς να βοηθάς συνανθρώπους σου που σε χρειάζονται και να προσφέρεις είναι βάλσαμο της ψυχής μας.

 1. Τι σας κάνει να αισθάνεστε πιο δυνατές;

Έφη: Η ισχύς εν τη ενώσει! Πάντα είμαστε πιο δυνατές όταν είμαστε μαζί. Όλα αντιμετωπίζονται όταν λειτουργούμε σαν σύνολο.

Εριέττα: Το γεγονός ότι έχουμε η μια την άλλη είναι το πρώτο πράγμα που μας δίνει δύναμη να προχωρούμε μπροστά και να αντιμετωπίζουμε τις διάφορες καταστάσεις. Εννοείται και η οικογένεια μας που μας στηρίζει απόλυτα σε όλες μας τις αποφάσεις και είναι δίπλα μας πάντα σε ό,τι χρειαστούμε.

 1. Ποιο είναι το μεγαλύτερό σας όνειρο;

Έφη: Το όνειρο μου πλέον δεν είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την καριέρα μου. Τώρα το μόνο που επιθυμώ και φαντάζει όνειρο είναι η ισορροπία σε όλες τις πτυχές της ζωής μας, η πνευματική γαλήνη και η εξέλιξη μας σαν άνθρωποι και προσωπικότητες.

Εριέττα: Δύσκολη ερώτηση! Υπάρχουν πάρα πολλά όνειρα και στόχοι! Το μόνο που εύχομαι ολόψυχα είναι να υπάρχει πάντα υγεία και θετική ενέργεια έτσι ώστε όλα μας τα όνειρα να μπορούν να πραγματοποιηθούν!

Cheap Website Traffic