05/06/2019 15:42

Δίχρονος πέρασε δύο μέρες δίπλα στα νεκρά σώματα των γονιών του

Μία ιστορία φρίκης εκτυλίχθηκε στην Ουκρανία. Ένας πατέρας έσφαξε τη γυναίκα του με τσεκούρι και στη συνέχεια θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά και στη ζωή του δίχρονου γιο του.

Ο μικρός τελικά γλίτωσε ενώ ο πατέρας και συζυγοκτόνος κρεμάστηκε με θηλιά στο σαλόνι. Το αγόρι των δύο ετών, βρέθηκε ζωντανό μετά από πολλές ημέρες, δίπλα στους νεκρούς γονείς του και μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι.

Ο 33χρονος μηχανικός αυτοκινήτων Andriy Demyanchuk επιτέθηκε στην οικογένειά του, μέσα στο διαμέρισμα που έμεναν σύμφωνα με την Sun.

Ο σύζυγος είχε πιστέψει ότι η 26χρονη γυναίκα του έχει σχέση με άλλον άντρα. Θολωμένος από την ζήλια άρπαξε ένα τσεκούρι και κατακρεούργησε την άτυχη γυναίκα, μπροστά στα μάτια του γιου του.

Στη συνέχεια ο μηχανικός αυτοκινήτων έφτιαξε δύο θηλιές. Μία για τον ίδιο και μία για τον μόλις δύο ετών γιο του. Πέρασε τις θηλιές στο λαιμό του παιδιού και στον δικό του και ανέβηκε σε μία καρέκλα, με τον γιο του αγκαλιά. Ο 33χρονος κλώτσησε την καρέκλα με το πόδι του.

Για καλή του τύχη, η θηλιά που είχε το παιδί στον λαιμό του, ήταν πολύ μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα το παιδί να γλιστρήσει και να πέσει στο πάτωμα. Για δύο ημέρες, το μικρό αγόρι βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο με τα νεκρά σώματα των γονιών του.

Συγγενείς που δεν μπορούσαν για πολλές ώρες να επικοινωνήσουν με το ζευγάρι, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το μικρό αγόρι, το οποίο ήταν τόσο τρομαγμένο και σοκαρισμένο που δεν μπορούσε ούτε να κλάψει και αμέσως μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο για ψυχολογική και σωματική εξέταση.

Ο ιατροδικαστής που το εξέτασε, διέκρινε τα σημάδια από τη θηλιά στον λαιμό του. Οι γιατροί εκτίμησαν ότι η φυσική κατάσταση του 2χρονου αγοριού είναι καλή, αλλά θα χρειαστεί όμως ψυχολογική στήριξη για να ξεπεράσει το σοκ. Στο πλευρό του παιδιού βρίσκεται η γιαγιά του που ελπίζει να πάει την επιμέλεια.

Πηγή: newsbeast.gr

Tags:
Cheap Website Traffic