01/06/2019 10:30

ΕΔΕΚ για ΓεΣΥ: Το όρομα του Βάσου Λυσσαρίδη…σήμερα μετουσιώνεται σε πράξη

Χρέος και υποχρέωση όλων είναι τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν να διορθωθούν άμεσα ώστε το ΓεΣΥ να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κ.Σ. ΕΔΕΚ

Το όρομα, όπως το χαρακτηρίζουν οι Σοσιαλιστές, του Βάσου Λυσσαρίδη που κατατέθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων το 1968 για γενική αναδιοργάνωση των ιατρικών υπηρεσιών και εφαρμογή ενός κρατικού σχεδίου για παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε καθολική βάση, σήμερα μετουσιώνεται σε πράξη, αναφέρουν.

“Βασική αρχή της ΕΔΕΚ ήταν και είναι αυτό το Γενικό Σχέδιο Υγείας να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών και κύρια σε αυτούς που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν υψηλής ποιότητας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με άλλους τρόπους.

Χρέος και υποχρέωση όλων είναι τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν να διορθωθούν άμεσα ώστε το ΓεΣΥ να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά. Η ΕΔΕΚ θα συνεχίσει με εποικοδομητικές παρεμβάσεις να καταθέτει λύσεις και προτάσεις για επίλυση αυτών των προβλημάτων”, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic