26/05/2019 12:14

Α. Νεοφύτου: Να ζυγίσουμε τα οφέλη της συμμετοχής και την ευθύνη της αποχής

Είναι η ώρα να ζυγίσουμε τα οφέλη της συμμετοχής αλλά και την ευθύνη της αποχής από τις εκλογές, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, λέγοντας παράλληλα ότι πρέπει να σταλεί το μήνυμα πως η Κύπρος ανήκει εις τις χώρες με σαφέστατο ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο εκλογικό κέντρο Δ’, στο Γυμνάσιο Ακροπόλεως, στην Λευκωσία, ο κ. Νεοφύτου είπε πως σήμερα είναι η ώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «είναι η στιγμή που όλοι μας πρέπει να ζυγίσουμε τα οφέλη της συμμετοχής μας, αλλά και την ευθύνη της αποχής μας”.

Σημείωσε πως είναι λάθος να θεωρούμε τα οφέλη δεδομένα και τους κινδύνους ανύπαρκτους, προσθέτοντας πως ειδικά σήμερα η χώρα μας δεν έχει την πολυτέλεια να γυρίσει πίσω, δεν έχει την πολυτέλεια να ξαναμπεί στο περιθώριο.

«Η χώρα μας έχει ανάγκη την Ευρώπη όσο ποτέ άλλοτε. Πρέπει να είναι ηχηρό και ξεκάθαρο το μήνυμα πως η Κύπρος ανήκει εις τις χώρες με σαφέστατο ευρωπαϊκό προσανατολισμό και δεν ανήκει στις χώρες που αντιμάχονται και πολεμούν την Ευρώπη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση», είπε και ευχήθηκε καλή ψήφο στους πολίτες.

Tags:
Cheap Website Traffic