25/05/2019 12:00

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ αναχωρεί αύριο για το Μαυροβούνιο, όπου θα διεξαχθούν οι ΑΜΚΕ

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης αναχωρεί αύριο για το Μαυροβούνιο μαζί με την κυπριακή αποστολή για τους 18ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης (ΑΜΚΕ), που θα διεξαχθούν στο Μαυροβούνιο μεταξύ 27 Μαΐου και 1η Ιουνίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ, ο κ. Μιχαηλίδης σε δηλώσεις του είπε ότι είναι με αισθήματα περηφάνιας και χαράς «και με ένα πηγαίο «στο καλό και με τη νίκη», που ξεπροβοδίζουμε την αποστολή για το Μαυροβούνιο».

«Οι στόχοι φέτος είναι φιλόδοξοι για να νοιώσουμε όλοι τη χαρά και την περηφάνια της επιτυχίας, με τη συγκομιδή μεταλλίων. Οι διακρίσεις αυτές αποδεικνύουν την αξία και την ικανότητα των αθλητών μας και αποτελούν πόλο έλξης στον αθλητισμό, όσο το δυνατό περισσότερων Νέων. Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού σε συνεργασία με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, είναι και θα παραμείνει πάντα στο πλευρό των αθλητών μας και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά στην πράξη με την αγάπη και τη φροντίδα για τους αθλούμενους, με απώτερο στόχο να πάρουμε τον αθλητισμό μας ένα βήμα πιο μπροστά», κατέληξε.

ΚΥΠΕ

Tags: