23/05/2019 18:48

Η Αστυνομία αναζητεί 23χρονο για την έκρηξη στον Μούταλο

Η Αστυνομία αναζητεί ένα πρόσωπο για την έκρηξη που σημειώθηκε στην είσοδο κατοικίας στο Μούταλο, ενώ για την υπόθεση έχουν γίνει ακόμη δύο συλλήψεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ανακριτικές αρχές καταζητούν τον Χαράλαμπο Κίτσιο 23 ετών, από την Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες και παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, που διαπράχθηκε στις 20 Μαΐου, 2019 στην επαρχία Πάφου.

Η Αστυνομία, παρακαλεί οποιοσδήποτε  γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στα τηλέφωνα 26806026– 6027– 6049 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Για την υπόθεση η  Αστυνομία ήδη έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός 22χρονου και του πατέρα του, ηλικίας 57 ετών, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τον εμπρησμό πρακτορείου στοιχημάτων στην περιοχή των πρώην γραφείων της Αρχής Ηλεκτρισμού, πριν από κάποιο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου οι δυο υποθέσεις των προχθεσινών εκρήξεων βομβών συνδέονται μεταξύ τους, αφού για την έκρηξη στην κατοικία προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου ιδιοκτήτη της δεύτερης κατοικίας στην οποία έγινε απόπειρα εμπρησμού.

Ο κ. Ιωάννου σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι μεταξύ των εμπλεκομένων φαίνεται να υπάρχουν οικονομικές διαφορές που προέρχονται από εγκληματικές ενέργειες ανάμεσα σε αυτές και ναρκωτικά.

Tags: