22/05/2019 11:04

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε λίγο πριν τα μεσάνυκτα σε τροχαίο ατύχημα στη Λευκωσία

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε λίγο πριν τα μεσάνυκτα σε τροχαίο ατυχημα παρά τον κυκλικό κόμβο Καλαμών στη Λευκωσία. Η κλήση λήφθηκε στις 23.00 και ανταποκρίθηκε ομάδα και όχημα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ένα όχημα εισήλθε εντός του κυκλικού κόμβου και ανατράπηκε. Ένα άτομο αποπαγιδεύτηκε από το όχημα και αφού ακινητοποιήθηκε και του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων με την χρήση φορείου μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο για μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Επίσης, πυρκαγιά ξέσπασε η ώρα 23.43 σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε οικόπεδο απέναντι από το σχολείο του Χωρίου Αγ. Μαρίνα στην Λευκωσία.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα  και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.26. Η πυρκαγιά περιορίστηκε από γείτονες με την χρήση λάστιχων κήπου. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε τελική κατάσβεση. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Εξάλλου, η ώρα 21.43 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μικρό δίκυκλο μηχανοκίνητο όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στην οδό Συμεού στο Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με 1 πυροσβεστικό όχημα.
Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής από Βυτιοφόρο όχημα του Δημαρχείου που περνούσε από το σημείο. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε τελική κατάσβεση. Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Επίσης, η ώρα 13.21 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στην περιοχή ¨Κόκκινες¨ της κοινότητας Περβόλια στην Λάρνακα. Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λάρνακας με υποστήριξη από την ΕΜΑΚ με 5 συνολικά στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.

Επιπρόσθετα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέβαλαν 1 ιδιωτικός εκσκαφέας , 1 γεωργικός ελκυστήρας και 2 Φορητές πυροσβεστικές μονάδες του Τμήματος Δασών. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14.43. Η πυρκαγιά κατέκαυσε  σπαρτά, αποκάλαμα, 30 μπάλες σανού και αριθμό ελαιοδέντρων έκτασης 2 εκταρίων. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν και παλιά υποστατικά (παράγκες). Σε αυλή οικίας καταστράφηκε μια γεννήτρια, μία μηχανή παραγωγής σκυροδέματος και λάστιχα άρδευσης. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 21ης Μαΐου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 22ης  Μαΐου 2019 ανταποκρίθηκε  σε 40 κλήσεις για βοήθεια, 22 πυρκαγιές, 12 ειδικές εξυπηρετήσεις 6 ψευδείς κλήσεις.

Tags:
Cheap Website Traffic