22/05/2019 19:02

Η Honor βάζει ψηλά τον πήχη με τη σειρά 20

Οι φωτογραφικές δυνατότητες είναι ένα ανάμεσα από τα μεγάλα ατού της νέας σειράς 20 της Honor που παρουσιάστηκε στο Λονδίνο, με τη ναυαρχίδα της εταιρείας, το 20 Pro να είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Σύμφωνα με το DXO Mark, οι μετρήσεις του οποίου αποτελούν θεσμό στη βαθμολόγηση και την αξιολόγηση των δυνατοτήτων τόσο των κινητών τηλεφώνων όσο και των φωτογραφικών κινητών, το Honor 20 Pro απέσπασε βαθμολογία 111, που το φέρνει στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, μόνο ένα βαθμό πίσω από άλλες επωνυμίες γνωστών κινητών, τα οποία κοστίζουν αρκετά περισσότερα χρήματα.

Στο Λονδίνο παρουσιάστηκαν τα εξής μοντέλα: το Honor 20 lite, το Honor 20 και Honor 20 Pro. Η σειρά αυτή έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω της γυάλινης ολογραφικής πίσω επιφάνειας με γυαλί (Dynamic Holographic σχεδιασμού) και της AI Quad κάμερας με ανάλυση 48MP.

«Στην Honor ακολουθούμε τη φιλοσοφία του να γινόμαστε πάντα καλύτεροι σε ό,τι κάνουμε», τόνισε ο George Zhao, πρόεδρος της Honor, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η N-Series της Honor, καλωσορίζει το νεότερο μέλος της οικογένειας, τη σειρά Honor 20, και σας προσκαλεί να “απαθανατίσετε το θαύμα” με μια επαγγελματική κάμερα και τον αξιοθαύμαστο Dynamic Holographic σχεδιασμό. Αυτός ο σχεδιασμός που μας εδραιώνει στις πρώτες θέσεις στην κατασκευή έξυπνων κινητών», πρόσθεσε.

Η βασική κάμερα της σειράς υποστηρίζει τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης AI Ultra Clarity & AIS Super Night, που βοηθούν τους χρήστες να φωτογραφίζουν καλύτερα. Επίσης, οι κάμερες της σειράς επιτρέπουν στους χρήστες να αιχμαλωτίζουν με μεγαλύτερο εύρος, αλλά και από ακόμα μικρότερες αποστάσεις τα θέματα που ενδιαφέρουν τους χρήστες.

Η καινοτομία της νέας σειράς της Honor εστιάζεται στη δυνατότητα -με τη χρήση κατάλληλης τεχνολογίας και ενός εξελιγμένου αλγόριθμου- να δημιουργούνται ιδανικές συνθήκες για ακόμα καλύτερες νυχτερινές λήψεις με μεγαλύτερη ευκρίνεια και ισορροπία, περισσότερη λεπτομέρεια, ακόμα και σε σκοτεινότερα σημεία.

Όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίστηκε, οι χρήστες θα πρέπει να ξεχάσουν τις κουνημένες φωτογραφίες από χέρια που τρέμουν, γιατί με την κατάλληλη τεχνολογία που έχει ενσωματωθεί, επιτρέπει στον φακό να αιχμαλωτίζει τις εικόνες με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και σταθερότητα.

Πηγή: newsbeast.gr

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic