20/05/2019

Εορτασμοί εγκαινίων του νέου καταστήματος Napapijri στο Nicosia Mall

Μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα γεμάτη χαμόγελα, διαγωνισμούς, και εκπλήξεις εγκαινιάστηκε πρόσφατα το πανέμορφα διαμορφωμένο κατάστημα της Napapijri, στο ισόγειο του νέου εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας, το Nicosia Mall.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επώνυμοι λάτρεις της μόδας, εκπρόσωποι των μέσων, «φανατικοί» του brand και επισκέπτες του εμπορικού κέντρου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν πλούσια δώρα από τους διαδραστικούς διαγωνισμούς που οργανώθηκαν αποκλειστικά για την ξεχωριστή ημέρα της επίσημης πρώτης του καταστήματος.

Ο ιδιαίτερος διαγωνισμός προφοράς της Napapijri μπορεί να «βασάνισε» ευχάριστα τους συμμετέχοντες, ωστόσο η νίκη τους επιβραβεύτηκε με μοναδικά δώρα που ενίσχυσαν το κίνητρο της περιπέτειας και της ανακάλυψης.

Η νέα επωνυμία, που προφέρεται Να-πα-πί-ρι (το j είναι άηχο), ανήκει στην εταιρεία VF Corporation και είναι μια εταιρεία ένδυσης ιταλικής προέλευσης που ξεκίνησε το 1987 και εμπίπτει στην κατηγορία premium casual-wear. Αν και ιταλικής προέλευσης, το όνομά της σημαίνει Αρκτικός Κύκλος στα φιλανδικά και έχει ως σήμα κατατεθέν της, τη Νορβηγική σημαία.

Η φετινή συλλογή της Napapijri με τον τίτλο Future Positive για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 προάγει την ανάμειξη των στοιχείων του ρομαντισμού με την έννοια της φιλίας, μεταμορφώνοντας  την ανάγκη εξερεύνησης του κόσμου και την υπέρβαση κάθε είδους συνόρων σε μια διαρκή περιπέτεια και δράση.

Κατά την τελετή των εγκαινίων η ατμόσφαιρα του χώρου πλαισιώθηκε από ξεχωριστή μουσική, που σε συνδυασμό με την εμπνευσμένη διακόσμηση από επιλεγμένες περιοχές της Κύπρου, μετέτρεψαν το Nicosia Mall σε έναν χώρο προκλήσεων και εμπειριών.

Σελίδα Instagram:  https://www.instagram.com/napapijri_nicosia/

###

Περισσότερα για τη Napapijri:

Η Napapijri έχει στηρίξει την εξέλιξή της σε αξίες που διακρίνονται στο τρίπτυχο design, innovation, sustainability με πυλώνες που βασίζονται στις νέες τεχνολογίες, στις σύγχρονες γραμμές και στις ηθικές διαδικασίες παραγωγής.

Η δομή αυτή επιτρέπει στη Napapijri να είναι μια μάρκα πλήρως προσαρμοσμένη στις επιταγές της σύγχρονης τεχνολογίας, καθώς έχει ενσωματώσει στις τεχνικές παραγωγής της, καινοτόμα και εξελιγμένα συστήματα στο πλαίσιο μιας ηθικής φιλοσοφίας που εναρμονίζεται με τον απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, τον άνθρωπο και τις ιδανικές εργασιακές συνθήκες.

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic