16/05/2019

Κλήρωση tablets στο πλαίσιο εκστρατείας Προώθησης Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) και το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (ΤΗΕ) ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της κλήρωσης των δέκα tablets, η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο της εκστρατείας προώθησης των συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και των Ψηφιακών Δεξιοτήτων.

Ανακοίνωση από το ΓΤΠ αναφέρει ότι στην κλήρωση έλαβαν μέρος 389 πρόσωπα που συμμετείχαν στις παρουσιάσεις των Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που έγιναν στα Κοινοτικά Συμβούλια/ Δημαρχεία και άλλους φορείς, κατά την περίοδο 1/6/2018 – 12/12/2018.

Στις παρουσιάσεις καλύφθηκαν, μεταξύ άλλων, τα πιο κάτω θέματα: Διαδικτυακή Πύλη Αριάδνη, Υπηρεσία TaxisNet
Πληρωμή Εισφορών των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Υπηρεσίες Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη
Αγροτικές Πληρωμές, Ευκαιρίες Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Η κλήρωση διεξήχθη στο Κέντρο Παραγωγικότητας στις 16 Απριλίου 2019 και οι 10 νικητές και νικήτριες είναι οι: Στέλιος Γεωργίου, Αντρέας Μούζουρος, Μαριάννα Ασπρή Μανούχου, Έλλη Βιολάρη, Δημήτριος Σάββα, Χριστόδουλος Μυλωνάς, Ανθή Βασιλείου, Πόπη Αριστοδήμου, Γεωργία Ποιηταρίδου και Ανδρέας Κυριάκου.

Οπως αναφέρεται, η προώθηση των Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης έχει ως απώτερο στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και των επιχειρήσεων για την ηλεκτρονική διεκπεραίωση των συναλλαγών τους με το δημόσιο, πρακτική που συμβάλλει στη βελτίωση της παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα και προωθεί τη δημοκρατική συμμετοχή και τη μείωση της ταλαιπωρίας και της σπατάλης παραγωγικού χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία Προώθησης των Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και των Ψηφιακών Δεξιοτήτων ή/και διευκρινίσεις για τη διεξαγωγή της κλήρωσης, οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με τον Λειτουργό Παραγωγικότητας Α’ κ. Ανδρέα Στυλιανού στο τηλέφωνο 22806144 και στο email: astylianou@kepa.mlsi.gov.cy

ΚΥΠΕ

Share this: