15/05/2019

Πως θα είναι ο καιρός το απόγευμα;

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα κατά διαστήματα θα αιωρείται και αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή. Για το Σαββατοκύριακο αναμένεται μικρή πτώση ωστόσο θα κυμανθεί λίγο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

ΚΥΠΕ

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic