14/05/2019

Εντοπισμό τεκμηρίου που πιστεύεται ότι συνδέεται με την υπόθεση απέφεραν οι σημερινές έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη

Οι σημερινές έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας με τη σορό γυναίκας θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την ανάσυρση, από την λίμνη, τσιμεντομπλόκ, το οποίο συνδέεται με μια από τις βαλίτσες και στο οποίο υπήρχε σχοινί περασμένο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δύτης, ο οποίος καταδύθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, εντόπισε σε 13 μέτρα βάθος, ένα τεκμήριο, και συγκεκριμένα ένα τσιμεντομπλόκ, το οποίο συνδέεται με την υπόθεση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αυτό αποδεικνύει ότι οι υπηρεσίες ενεργούν στην Κόκκινη Λίμνη με βάση πληροφοριών και αναζητούν συγκεκριμένα αντικείμενα, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν αύριο το πρωί από τους δύτες, στην βορειοανατολική πλευρά της λίμνης, με απώτερο σκοπό να βρεθεί η βαλίτσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι το δεύτερο τσιμεντομπλόκ που εντοπίζεται και αυτό σημαίνει ότι οι βαλίτσες “ταξιδεύουν” μέσα στο νερό.

Κατά την σημερινή μέρα υπήρξε καλή ορατότητα, η οποία βοήθησε στο να βρεθεί το τεκμήριο, το οποίο παρέλαβαν μέλη του ΤΑΕ.

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της 8χρονης Έλενα-Ναταλία Μπουνέα

Τσιμεντομπλοκ ανέσυρε από την Κόκκινη Λίμνη ο δύτης

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη με δύτη

Share this:
Tags: