11/05/2019 17:17

Οδηγός λεωφορείου σώζει την τελευταία στιγμή μαθητή από διερχόμενο όχημα (vid)

«Άγιο» είχε ένας ανήλικος μαθητής από το Νόργουιτς της Νέας Υόρκης, ο οποίος γλίτωσε από μία παράσυρση με ενδεχομένως τραγικά αποτελέσματα εξαιτίας των ταχύτατων και σωτήριων αντανακλαστικών της οδηγού του λεωφορείου στο οποίο επέβαινε.

Στο βίντεο που κατέγραψε καρέ – καρέ το περιστατικό απεικονίζεται ο μικρός μαθητής να βρίσκεται όρθιος εντός του οχήματος, περιμένοντας να φτάσει το όχημα στη στάση του και να αποβιβαστεί.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κι ενώ το όχημα έχει σταματήσει κι η οδηγός έχει ανοίξει την μπροστινή πόρτα ώστε να κατέβει ο 13χρονος Μάθιου Σκουάιρς, ένα αυτοκίνητο που ακολουθεί το λεωφορείο, το προσπερνά με μεγάλη ταχύτητα, με τον μικρό μαθητή να σώζεται κυριολεκτικά για κλάσματα του δευτερολέπτου, όταν η οδηγός Σαμάνθα Κολ, που έχει δει από τους καθρέφτες την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου, τον τραβάει από την τσάντα ξανά μέσα στο λεωφορείο.

[ot-video][/ot-video]

Όπως είναι φυσικό, το βίντεο κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η διεύθυνση της εταιρείας της ηρωίδας οδηγού της απένειμε τα εύσημα για την ευσυνειδησία, τα αντανακλαστικά αλλά και την οξυδέρκειά της, καθώς χωρίς όλα τα παραπάνω ο μικρός μαθητής θα βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση.

Tags:
Cheap Website Traffic