08/05/2019 20:00

Υπογράφηκαν τα συμβόλαια για ανάπλαση οδών και διευκόλυνση ΑΜΕΑ στο Κέντρο της Λάρνακας

Υπογράφηκαν το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του Δήμου Λάρνακας τα συμβόλαια για το έργο «Ανάπλαση οδών και διευκόλυνση ΑΜΕΑ στο Κέντρο της Λάρνακας».

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται το συμβόλαιο υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου Λάρνακας και της Κοινοπραξίας Kedris Construction Ltd & S. Hadjichristofi Construction Ltd Join Venture, για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση οδών και διευκόλυνση ΑΜΕΑ στο Κέντρο της Λάρνακας».

Η εκτέλεση του έργου αφορά την ανάπλαση δρόμων και πεζόδρομων στο Αστικό Κέντρο Λάρνακας στα πλαίσια της ολοκληρωμένης Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Λάρνακας, έτσι ώστε να καταστούν προσβάσιμα από ΑΜΕΑ. Συγκεκριμένα το έργο περιλαμβάνει την περιοχή περιμετρικά του μεγάλου τζαμιού παρά το Μεσαιωνικό Κάστρο, τις οδούς Κλεάνθη Καλογερά και Μαυροϊδή, την οδό Αγίου Λαζάρου και τις οδούς Αρμένικης Εκκλησίας, Κορδικτώνος, Βασιλέως Ευαγόρου και τμήματος της οδού Ερμού.

Οι εργασίες αναμένεται να αρχίσουν την 1 Ιουνίου 2019 και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 18 μήνες, με τη δαπάνη να ανέρχεται στα €2.126.199,10 επιπλέον ΦΠΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το έργο δύναται να συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».

ΚΥΠΕ

Share this:
Cheap Website Traffic