05/05/2019 20:55

Σε παιδί ανήκει η σορός που ανασύρθηκε από την κόκκινη λίμνη

Το πρωί της Δευτέρας (8.30) θα συνεχιστούν οι έρευνες με ο σόναρ και την ρομποτική κάμερα στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό με στόχο να εντοπιστεί η δεύτερη βαλίτσα, που ο καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος φέρεται να τοποθέτησε και να πέταξε στη λίμνη ένα από τα θύματα του. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής ανήκει σε παιδί.

Σε δήλωση, από την κόκκινη λίμνη ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, αναφερόμενος στις έρευνες που διενεργούνται προς εντοπισμό των σορών των θυμάτων, εξήγησε πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας το σύστημα σόναρ είχε σαρώσει ολόκληρη την έκτασης της λίμνης.

Πρόσθεσε ότι στις 5 το πρωί της Κυριακής δόθηκαν τα αποτελέσματα της σάρωσης, επισημαίνοντας ότι ο αναλυτής και χειριστής του σόναρ υπέδειξε κάποια σημεία αναφοράς δίδοντας μάλιστα και προτεραιότητα.

Συνεχίζοντας, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής είπε ότι στο σημείο 1η προτεραιότητας με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας προσεγγίστηκε , εντοπίστηκε το αντικείμενο, σηματοδοτήθηκε και στη συνέχεια, δύτης καταδύθηκε και ανέσυρε το αντικείμενο, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν μία βαλίτσα, εντός της οποίας υπήρχε μία σορός.

Η αυτοψία και η δικανική διαδικασία επί της σορού που ανασύρθηκε από την κόκκινη λίμνη, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17.00, οπόταν η σορός τοποθετήθηκε σε διπλοκάμπινο όχημα και ακολούθως σε ημιφορτηγό για να μεταφερθεί στο νεκροτομείο, όπου θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή και οι λοιπές επιστημονικές εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Ανασύρθηκε βαλίτσα από τον βυθό της κόκκινης λίμνης – Ανθρώπινης σορός μέσα στη τσάντα

Δύτης εντός της κόκκινης λίμνης

Φαίνεται ότι κάτι εντοπίστηκε στο βυθό της κόκκινης λίμνης

Πηγή: ΚΥΠΕ

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic