02/05/2019

Η KYPWELL στο πλευρό του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική πρωτοβουλία του κυπριακού brand Kypwell, για την ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και συγκεκριμένα του νέου κέντρου αντιμετώπισης παιδικού καρκίνου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, όλο τον μήνα Δεκέμβριο.

H Kypwell, το κυπριακό brand που κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει και να βραβευτεί ακόμα και στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας κορυφαία προϊόντα ευεξίας όπως καλλυντικά για το πρόσωπο και το σώμα, τσάγια από βότανα, αλλά και ένα χώρο στη Λεμεσό στον οποίο ο καθένας μπορεί να καλλιεργήσει την αρμονία του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος, δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στο πλευρό ενός πολύ σημαντικού ιδρύματος χαρίζοντας πολλά παιδικά χαμόγελα.

Έτσι, την Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2019, παραδόθηκε επιταγής ύψους €1.000 από την κα Έλενα Ελράη εκ μέρους της Kypwell στην εκπρόσωπο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος κα Νεκταρία Παπαδοπούλου.

Βρείτε το Kypwell Club στη Λεμεσό (οδός Ατρειδών 10, Γερμασόγεια) και τα μοναδικά προϊόντα της Kypwell στον ίδιο χώρο, καθώς και στα καταστήματα Organico (Λεωφ. Τσερίου 157, Λευκωσία), Be Natural (Λεωφ. Λάρνακος 44Γ, Λεκωσία), Green Shop  (Ζακύνθου 21, Λάρνακα), Φαρμακείο Στυλιανός Χουβαρτάς (Παναγιώτη Τσαγγάρη 9 Ι, Λεμεσός), Cap St. Georges Beach Club Resort (Μανίκι 6, Πέγεια, Πάφος) καθώς και σε άλλα επιλεγμένα καταστήματα, ενώ μπορείτε να τα βρείτε και ηλεκτρονικά, στη σελίδα www.kypwell.com.  Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 25 105585.

Share this: