02/05/2019 12:12

Επαναρχίζουν οι έρευνες για εντοπισμό των σορών των θυμάτων του 35χρονου Ίλαρχου

Επαναρχίζουν σήμερα οι έρευνες για εντοπισμό των σορών των αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών που φέρεται να δολοφόνησε ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος τελεί υπό κράτηση.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, όπου χθες το απόγευμα εντοπίστηκε ένα αντικείμενο, το οποίο εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι τσιμεντομπλόκ, ενώ δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο στο σημείο να βρίσκεται και η δεύτερη ταξιδιωτική βαλίτσα που αναζητείται.

Υπενθυμίζεται ότι από τη συγκεκριμένη λίμνη έχει ήδη ανασυρθεί μια ταξιδιωτική βαλίτσα εντός της οποίας βρισκόταν μια σορός ενήλικης γυναίκας, σε προχωρημένη αποσύνθεση, και ένα τσιμεντομπλοκ.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως έγινε σηματοδότηση του σημείου όπου εντοπίστηκε το αντικείμενο και σήμερα θα γίνουν προσπάθειες για να ανασυρθεί με τη βοήθεια δύτη εξοπλισμένου με σκάφανδρο.

Στη σκηνή έχει μεταφερθεί και μια ειδική μεταλλική κατασκευή που ομοιάζει με κλουβί, η οποία αναμένεται ότι θα χρησιμοποιηθεί στην επιχείρηση ανάσυρσης του αντικειμένου από τη λίμνη.

Σημειώνεται ότι από το ερχόμενο Σάββατο οι έρευνες τόσο στη Κόκκινη λίμνη όσο και στη στη λίμνη “Μεμί” στο Ξυλιάτο θα συνεχιστούν με τη χρήση συστήματος σόναρ.

Tags: