02/05/2019 17:29

Διακόπηκε η επιχείριση ανάσυρσης αντικειμένου από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό

Διακόπηκε γύρω στις 13.00 η επιχείρηση ανάσυρσης του αντικειμένου που εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό και το οποίο εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι τσιμεντομπλόκ.

Χθες έγινε σηματοδότηση του σημείου όπου εντοπίστηκε το αντικείμενο και σήμερα το πρωί άρχισαν οι προσπάθειες για την ανάσυρση του με τη βοήθεια δύτη, εξοπλισμένου με σκάφανδρο, και ενός ειδικού σιδερένιου κουβούκλιου.

Πυροσβεστικό όχημα – γερανός επιχείρησε το πρωί ανεπιτυχώς να τοποθετήσει το κουβούκλιο εντός της λίμνης και στο σημείο που εντοπίστηκε το αντικείμενο, κάτι το οποίο θα επιχειρηθεί εκ νέου σήμερα στις 3 το απόγευμα, οπόταν αναμένεται να επαναρχίσουν οι έρευνες για εντοπισμό των σορών των αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών που φέρεται να δολοφόνησε ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς.

Δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο στο σημείο που εντοπίστηκε το αντικείμενο να βρίσκεται και η δεύτερη ταξιδιωτική βαλίτσα που αναζητείται. Υπενθυμίζεται ότι από τη συγκεκριμένη λίμνη έχει ήδη ανασυρθεί μια ταξιδιωτική βαλίτσα εντός της οποίας βρισκόταν μια σορός ενήλικης γυναίκας, σε προχωρημένη αποσύνθεση, και ένα τσιμεντομπλοκ.

Σημειώνεται ότι από το ερχόμενο Σάββατο οι έρευνες τόσο στη Κόκκινη λίμνη όσο και στη στη λίμνη “Μεμί” στο Ξυλιάτο θα συνεχιστούν με τη χρήση συστήματος σόναρ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic