01/05/2019 11:07

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες σε Ξυλιάτο και Μιτσερό

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες στη λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο και στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, στο πλαίσιο των ερευνών για τις υποθέσεις δολοφονιών, που φέρεται να ομολόγησε ο 35χρονος ύποπτος.

Σε δήλωσή του στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι η ανακριτική ομάδα συνεχίζει τις  έρευνες και θα ληφθούν και καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα. Επίσης, το Γραφείο Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ενεπλάκη από την αρχή στην υπόθεση εξετάζει τεκμήρια που παραλήφθηκαν σε σχέση με ηλεκτρονικά δεδομένα.

Σήμερα θα συνεχιστούν και οι νεκροτομές επί των σορών των δολοφονημένων γυναικών που εντοπίστηκαν μέχρι στιγμής. Τις νεκροτομές θα διενεργήσει ο εμπειρογνώμονας από το Ηνωμένο Βασίλειο σε συνεργασία με Κύπριους ιατροδικαστές.

Εξάλλου, σήμερα οι Βρετανοί εμπειρογνώμονες θα έχουν συνάντηση στη διάρκεια της ημέρας με την ανακριτική ομάδα για συζήτηση διαφόρων θεμάτων που αφορούν τις πτυχές της υπόθεσης, όσον αφορά μαρτυρίες, τεκμήρια κτλ.

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό  και τη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο ολοκληρώθηκαν χθες χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Οι Βρετανοί εμπειρογνώμονες επισκέφθηκαν χθες τα τέσσερα σημεία όπου διεξήχθησαν ή διεξάγονται έρευνες, δηλαδή το μεταλλείο Μιτσερού, την Κόκκινη Λίμνη, τη Λίμνη Μεμί και το πεδίο βολής Ορούντας.

Χθες το πρωί οι εμπειρογνώμονες έτυχαν ενημέρωσης για την πορεία των ερευνών από τον επικεφαλής αξιωματικό των αστυνομικών ερευνών για εξιχνίαση των υποθέσεων. Συναντήθηκαν επίσης με τον Αρχηγό της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

Tags:
Cheap Website Traffic