30/04/2019 13:42

Υπό κράτηση ένα πρόσωπο για υπόθεση επίθεσης εναντίον 23χρονου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον 35χρονου από κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πράξεων που στοχεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις τρεις χθες το μεσημέρι, 23χρονος από τη Λάρνακα και 18χρονος από το Κιβισίλι μετέβησαν στις Αγγλισίδες με σκοπό να συναντηθούν με 35χρονο για να συζητήσουν και  να λύσουν διαφορά που είχαν ο 18χρονος και ο 35χρονος.

Αφού συναντήθηκαν έξω από πρακτορείο στοιχημάτων στις Αγγλισίδες ο 35χρονος φέρεται να επιτέθηκε εναντίον του 18χρονου με σκεπάρνι. Αμέσως επενέβη ο 23χρονος για να τον αποτρέψει, και ο 35χρονος φέρεται να τον κτύπησε με το σκεπάρνι και να τον τραυμάτισε στο κεφάλι.

Με ασθενοφόρο ο 23χρονος διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε βαθύ θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και κάταγμα ινιακού οστού και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου μετέβησαν στη σκηνή όπου προέβησαν σε εξετάσεις και παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε στην οικία του και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου όπου ανακρινόμενος παραδέχθηκε ενοχή και προέβη σε θεληματική κατάθεση.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα για αδικήματα που αφορούν πράξεις που στοχεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Cheap Website Traffic