30/04/2019 17:46

Δεν απαντά η Αστυνομία αν θα έπρεπε να είχαν οριστεί ανεξάρτητοι ερευνητές για τα λάθη στην υπόθεση “Ορέστης”

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, σε δηλώσεις του στον χώρο της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερό, αναφερόμενος στις έρευνες των αρχών τόσο στην Κόκκινη Λίμνη όσο και στη λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο, σε σχέση με τις δολοφονίες που φέρεται να ομολόγησε ότι διέπραξε ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος τελεί υπό κράτηση, δεν είπε τίποτα καινούργιο και απέφυγε μιας κρίσιμης σημασίας ερώτηση.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Αγγελίδης μιλώντας για την κριτική την οποία δέχεται η Αστυνομία ανέφερε ότι η διοικητική έρευνα έχει ήδη αρχίσει από την τριμελή επιτροπή, η οποία σίγουρα έχει αρκετό έργο να διεκπεραιώσει. Στο πλαίσιο της έρευνας της η επιτροπή «θα πάρει τις οποιεσδήποτε καταθέσεις προσώπων που έχουν υποβάλει τα οποιαδήποτε παράπονα στα μέσα ενημέρωσης και οποιεσδήποτε πληροφορίες και αναλόγως της έρευνας η οποία γίνεται στη συνέχεια θα απαντηθούν τα οποιαδήποτε ερωτήματα».

«Από την στιγμή που έχει ήδη αρχίσει η έρευνα θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να απαντηθούν άλλα ερωτήματα», πρόσθεσε ο κ. Αγγελίδης.

Σε επιπρόσθετη ερώτηση αν δεν θα έπρεπε να είχαν οριστεί ανεξάρτητοι ερευνητές, απάντησε ότι η επιτροπή «έχει οριστεί με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας για να διερευνήσει τυχόν παραλείψεις, ευθύνες για τα συγκεκριμένα ζητήματα και κατά πόσο προκύπτουν πειθαρχικά ή ποινικά αδικήματα εναντίον μελών μας. Νομίζω η απάντηση είναι ξεκάθαρη».

 

 

 

Tags:
Cheap Website Traffic