29/04/2019 08:44

Νίκο, οι ίδιοι δεν παραιτούνται… Πότε θα τους παύσεις;

Είναι περιττό να συζητήσουμε τον λόγο που πρέπει να θεωρείται αυτονόητη η απομάκρυνση Ιωνά και Ζαχαρία από τα πόστα τους. Η ανικανότητα και η ανευθυνότητα φανέρωσαν την αναλγησία που επικρατεί στο σύστημα!

Τα αδικαιολόγητα μένουν αντιληπτά όπως κι αν καλουπωθούν. Ακόμα και με την ενίσχυση της θέσης που επιχειρούν να μας σερβίρουν οι υποστηρίζοντες των άπραγων, όπως για παράδειγμα από τον σύνδεσμο αστυνομίας που απλά αναφώνησε ότι άδικα κατηγορείται η Αστυνομία, όλοι ξέρουμε ότι τα θύματα δεν αντιμετωπίστηκαν όπως τους άξιζε, όταν αυτά δηλώθηκαν ως ελλείποντα πρόσωπα! Τελικά… τα έπνιξε ο “Ορέστης”. Και τα παιδιά τους.

Οι ίδιοι, Νίκο, δεν έχουν καταλάβει μάλλον ποια είναι η ευθύνη τους. Η κοινή γνώμη όμως βρίσκεται σε αναβρασμό. Ο θυμός και η αγανάκτηση εκδηλώνεται σε κάθε τους φράση, όταν το θέμα συζήτησης στραφεί στις δολοφονίες.

Κατεβείτε από τα γραφεία σας Ιωνά και Ζαχαρία, κάντε ένα διάλειμμα από τις πασχαλινές σας υποχρεώσεις και μιλήστε με τον κόσμο. Νιώθουν έντονα την ανευθυνότητα που σας διακατέχει. Αυτό λένε.

Νίκο, η δουλειά πρέπει να γίνει από σένα. Οι ίδιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι τους αναλογεί. Να τους παύσεις. Να φύγουν, όποιο κι αν είναι το κόστος, γιατί θα υπάρξει. Τόσο ο Ζαχαρίας όσο και Ιωνάς ξέρουν να φυλάγονται, ξέρουν να προγραμματίζουν από πριν πως, με ποιο τρόπο δηλαδή και στη βάση ποιων πληροφοριών θα διαχειριστούν την κάθε κατάσταση. Όμως μην διστάσεις, απομάκρυνε τους.

Αν δεν τον κάνεις, τότε είσαι το ίδιο με αυτούς. Κι αυτό το βάρος είναι χειρότερο από το κόστος των παραιτήσεων που θα επιχειρήσουν να σου φορτώσουν αυτοί που θα απομακρύνεις!

Αληθώς Ανέστη ο Κύριος, Κύριοι!

 

Tags:
Cheap Website Traffic