27/04/2019 05:00

Υπόθεση Ορέστης – Τις έπνιξε όλες στο σπίτι του, σκότωνε τα παιδιά για να κλείσει το στόμα τους

Η μια μετά την άλλη διαδέχονται οι λεπτομέρειες της δράσης του επονομαζόμενου «Ορέστη», ο οποίος μέχρι σήμερα ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, εφτά φόνους.

Ζούσε με την οικογένεια όταν στραγγάλισε τα δύο πρώτα θύματά του.

Πέντε γυναίκες και δύο παιδιά βρήκαν τραγικό θάνατο στο σπίτι του και να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που εξετάζει η Αστυνομία, οι δύο πρώτοι στραγγαλισμοί έγιναν όταν ήταν ακόμα παντρεμένος και ζούσε με την οικογένειά του!

Τις έκλεισε σε βαλίτσες και μετά τις πέταξε

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που φαίνεται να εξετάζουν οι ανακριτές τις υπόθεσης, καθώς σε παραδοχή του ο «Ορέστης» φέρεται να ομολόγησε ότι αφού σκότωσε την 36χρονη Λίβια Φλορεντίνα από τη Ρουμανία και την οκτάχρονη κόρη της Ελένα Ναταλία, τις έκλεισε μέσα σε ταξιδιωτικές βαλίτσες που πήρε από το σπίτι τους και έπειτα τις πέταξε στην κόκκινη λίμνη στο μεταλλείο του Μιτσερού.

Η 8χρονη είδε τον φόνο της μάνας της

Όπως φαίνεται να προκύπτει από τα στοιχεία, ο «Ορέστης» σκότωσε την 8χρονη Ελένα γιατί είδε τον φόνο της μητέρας και υπήρχε ο φόβος από μέρους του υπόπτου ότι η μικρή θα μιλούσε. Το ίδιο σενάριο εξετάζεται και για την 6χρονη Σιέρρα, παρόλο που ύποπτος δεν παραδέχεται την δολοφονία της.

Αυτιστική η 8χρονη Ελένα

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η μικρή Ελένα ήταν παιδί με ειδικές δυσκολίεςκαθώς ήταν αυτιστική και λάμβανε ειδική φαρμακευτική αγωγή, ενώ φοιτούσε σε ειδικό σχολείο.

Εντός του 2018 η έξαρση δολοφονιών

Από την ομολογία του 35χρονου φαίνεται ότι το 2018 σκότωσε τα περισσότερα του θύματα. Πέρσι σκότωσε πρώτα την Μαρί Ρόουζ με την κόρτη της, μετά την αλλοδαπή γυναίκα από το Νεπάλ ή τις Ινδίες και τελευταίο του θύμα φαίνεται να ήταν η Αριάν Παλάνας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τον Ιούλιου του 2018.

Πρώτο θέμα στα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία

Η δράση του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς φιγουράρει ανάμεσα στα πρώτα θέματα του ξένου Τύπου. New York Times και BBC σχολιάζουν τις παραδοχές του 35χρονου.

Πληροφορίες: “Ο Φιλελεύθερος” & ΚΥΠΕ

 

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic