27/04/2019 09:39

Στο δικαστήριο εκ νέου ο 35χρονος “Ορέστης” για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του

Ο 35χρονος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης οδηγείται εκ νέου σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του.

Ο Ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς επανασυνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τρεις νέες υποθέσεις φόνων εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο.

Σε δηλώσεις του χθες το απόγευμα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι «τα αποτελέσματα της έως τώρα πορείας των ανακρίσεων και ερευνών δείχνουν ότι οδηγούμαστε προς διαλεύκανση των υποθέσεων». Ωστόσο, πρόσθεσε, «υπολείπεται ακόμα τεράστιος όγκος ανακριτικού έργου λόγω ακριβώς της πολυπλοκότητας των υποθέσεων».

Είπε επίσης ότι όσον αφορά τις εξετάσεις εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το κάθε τι αξιολογείται πολύ προσεχτικά έχοντας υπόψη τις έρευνες και βεβαίως τις καταθέσεις και όλα όσα συμβαίνουν με στόχο τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο κ. Αγγελίδης σημείωσε ακόμη ότι πολύ σύντομα η ανακριτική ομάδα θα ενισχυθεί από ειδικούς εμπειρογνώμονες από το ΗΒ οι οποίοι έχουν ανακληθεί κατόπιν αιτήματος της Αστυνομίας μέσω της Europol και ο ρόλος τους θα είναι συμβουλευτικός.

ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Δρούσε και στα κατεχόμενα ο Ορέστης; – Ζήτησαν πληροφορίες για ανεξιχνίαστο φόνο οι τ/κ

Υπόθεση Ορέστης – Τις έπνιξε όλες στο σπίτι του, σκότωνε τα παιδιά για να κλείσει το στόμα τους

Ομολόγησε άλλους δύο φόνους ο «Ορέστης» – Επτά τα θύματα του

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic