26/04/2019 12:33

Το μωρό που κατά λάθος έσωσε την ζωή της μητέρας του

Η Carla Woods, 29 ετών υποστηρίζει ότι η γέννηση της κόρης της ήταν το γεγονός που της έσωσε τη ζωή, αφού κατά την διάρκεια της γέννας της κατάφεραν να εντοπίσουν σημάδια για την σοβαρότητα της κατάστασης της.

H Carla διαγνώστηκε με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας μετά από εξετάσεις όταν κατά τη διάρκεια του τοκετού οι μαίες εντόπισαν έναν όγκο στα κολπικά τοιχώματα. Μάλιστα η ίδια δεν είχε κανένα άλλο σύμπτωμα και αν δεν ήταν η γέννηση της κόρης δεν θα γινότανε ποτέ η διάγνωση που της έσωσε την ζωή.

Ο καρκίνος του τραχήλου ήταν μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο και είχε εξαπλωθεί σε δύο λεμφαδένες και χρειάστηκε έντονη χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία για να επιβιώσει.

Ευτυχώς, η Carla από τον Ιανουάριο του 2019 είναι ελεύθερη από τον καρκίνο και μοιράζεται την ιστορία της για να υπογραμμίσει τη σημασία των προληπτικών εξετάσεων.

Η ίδια δήλωσε: “Δεν είχα ιδέα μέχρι τη στιγμή που οι μαίες μου είπαν ότι υπήρχε μια μάζα. Για αυτό αποκαλώ την κόρη μου Freya ένα μικρό θαύμα, καθώς χωρίς αυτήν δεν θα είχα διαγνωστεί με καρκίνο και θα είχε εξαπλωθεί περαιτέρω”

Δείτε το video:

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: e-radio.gr