25/04/2019

Τον Δρα Γιώργο Ποταμίτη επιλέγει προσωπικό Σύμβουλο για το ΓΕΣΥ ο Υπουργός Υγείας

Τον Δρα Γιώργο Ποταμίτη επέλεξε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου για προσωπικό Σύμβουλο στη διαδικασία αξιολόγησης των καταλόγων των ιατρικών πράξεων που αφορούν στους Ειδικούς Ιατρούς.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Υπουργός αναφέρει ότι σεβόμενος τις επιστημονικές γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει ο δρ Γιώργος Ποταμίτης, αλλά και αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή που έχει να προσφέρει ο ιατρικός κόσμος στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την έγκαιρη προετοιμασία του ΟΑΥ ενόψει της εφαρμογής της 1ης φάσης του ΓεΣΥ, ζήτησε από τον δρα Ποταμίτη να συμμετέχει ως προσωπικός μου Σύμβολος στη διαδικασία αξιολόγησης των καταλόγων των ιατρικών πράξεων που αφορούν στους Ειδικούς Ιατρούς, με στόχο να συμβάλει εποικοδομητικά στην αναδιαμόρφωσή τους.

«Έχω πολλάκις απευθύνει κάλεσμα στην ιατρική κοινότητα, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι οι γνώσεις και η εμπειρία τους πρέπει να αξιοποιούνται, ώστε να παραδώσουμε στον Κύπριο ασθενή το Σύστημα Υγείας που δικαιούται και αξίζει», δηλώνει.

Ο Υπουργός ευχαρίστησε τον Δρ Ποταμίτη πρωτίστως για την έμπρακτη στήριξή του στην εφαρμογή του ΓεΣΥ και την εποικοδομητική του προσφορά που τιμά το ιατρικό επάγγελμα.

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic